Tidig måndag

Hämtade Linn vid bussen i Brottby klockan sex, stackarn har åkt tåg med massa byten hela natten från Bollnäs. Men hon hade ju kul i Bollnäs och det är huvudsaken.
 
Denna vecka ska Jeff och Ross gå på galoppläger på ridskolan. Jeff och jag flyttade över hästarna dit igår kväll, för Petter vill ju inte vara ensam hemma, så han får bo där denna vecka oxå. Jag körde Ross och Jeff skulle skritta dit Petter barbacka, de tog en kortare väg en oss för den är så strulig med vagnen och Rosse behövde ju jobba lite. Men Petter den busen var jättebusig och bockade av Jeff, efter tre försök ledde Jeff honom tills vi möttes igen. Så nu måste jag väcka Jeff för att han ska hinna med frukost innan lägret börjar klockan nio.

Todd & Anton vann sin dubbelmatch igår, 6-3, 7-6, jätteduktigt för dom mötte bra 92:or. Nu har de sin andra dubbel idag och möter då tyvärr de andraseedade i gruppen (den ena motståndarkillen var i förra veckan obesegrad i sina dubbelmatcher när Sverige spelade slutspel i EM), håller tummarna ändå såklart !

Kommentarer
Postat av: Mamma

Vi håller också tummarna för Todd.

2008-08-11 @ 09:16:28
Postat av: Lina

Så kul med galopplägret! Hoppas på små rapporter och kanske några av era fina bilder!

Läste att ni också skall "bli med valp". Grattis!

2008-08-11 @ 12:35:57
URL: http://linahallberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0