En liten rapport

Hej på Er!

I onsdags flyttade Lilla Ross Man in i Globen. Han står i ett stall tillsammans med de andra shettisarna, Högvakten, Tornamentum från Gotland, Hopphästar, Körhästar, Horseballhästar, Truppen från Skogslotten, Cowboyhästar, Travhästar från Wången mm. Det bjuds på hö, halm, krosshavre och spån. Svenska Blåstjärnan "jobbar" där och ser till alla hästarna och fodrar vissa pass om man vill ha hjälp med det. Jeff tar ut Rosse på promenader runt Globen för att han skall få "frisk" luft. Hmm, det är ialla fall uteluft. Rosse gillar inte höet något vidare så idag skall vi ta med hans älskade hösilage istället. Jag har en kompis vars dotter också är med, och de bor på hotellet intill och de kollar Rosse lite extra åt oss och sköter om honom så bra. Tack snälla ! Vi har ju en bit att åka och Jeff behöver ju sova ordentligt då det blir många sena kvällar.

Nu skall vi snart åka in när alla är klara, Linn åker med från start idag och hjälper oss. I eftermiddag skall Jeff bli intervjuad för sändningar på Jumbotronen så vi har Jockeykläderna nedpackade idag. Sedan börjar det på "riktigt" ikväll kl 19.00. Idag skall vi kolla hästshoppingen i annexet där kan man gå och stirra i timmar...

SVT24 sänder imorgon klockan 15.30

Ha de gött !

Kommentarer
Postat av: Lina

Gissa vem som kommer titta på TV i helgen!!!!!

2008-11-28 @ 11:09:44
URL: http://linahallberg.blogg.se/
Postat av: Nettan

Börjar få lite nerver själv. Men det kommer gå bra för kussarna, de är ju så duktiga!



Vi ses om ett par timmar.



Kram SIL

2008-11-29 @ 10:25:26
URL: http://abvl.blogg.se/
Postat av: Jerker Klang

Så himla kul att se Rosse på TV idag, han ser verkligen ut att tycka livet är stenkul. Hoppas vi kan komma förbi och träffa er någon gång i sommar.

2008-11-29 @ 17:38:14
Postat av: Lina

STORT, STORT, STORT GRATTIS TILL JEFF & KUNG ROSSE!



Jag är så stolt att jag snart spricker!



Tänk att ni även skall vara med i Lilla Sportspegeln!



Passar på att hälsa till Jerker och hela familjen Klang! En särskild hälsning till Jonatan, som hade enorma framgångar med Rosse i trav och monté. Ni har format Rosse till den underbara ponny han är!



Kram till er alla!

2008-11-29 @ 18:02:05
URL: http://linahallberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0