Torsdag 23/10

Utvecklingssamtalet med Jeff gick bra, han är duktig i skolan men måste tänka på att räcka upp handen innan han pratar, matte verkar vara ett favorit ämne, där jobbar han redan i fyrans bok. Läsningen är går ju också väldigt bra och det är väl mycket det som hjälper till att han kan stava så bra. Nu läser han Vargbröder. Vilken tur Kenta och jag haft med dessa tre unerbara barn som klarar sig så bra i skolan, väldigt sällan man måste sitta hemma och traggla med dem. Fattar inte vem dom brås på...

Igår var det hoppning på ridlektionen och Rosse (och Jeff) tycker det är såå kul. Det lyser om hela hästen och de börjar bli riktigt samspelta över hindren. Ska se om det finns någon liten clearround hoppning någonstans de kan testa igen. Nästa vecka är det ju höstlov och då är det inga ridlektioner.

I dag blir det en hemma dag. Behöver städas och fixas lite med vardagliga, ibland tråkiga ting...
Linn får vara hemma idag också hon var riktigt risig igår. Todd börjar tio idag, de är väldigt nöjda med honom på PRAO platsen. Det är skönt att veta att de uppför sig väldigt bra borta men att man får ta en del "skit" här hemma, då har man väl lyckats på något sätt som förälder.

En härlig höstpromenad skall vi ta också, jag och hundarna.

Ha en underbar dag !


Kommentarer
Postat av: Nettan

Du har fina ungar, de är snälla och trevliga (i alla fall mot oss som inte bor med dem), gulliga mot sina småkusiner och hjälpsamma när man ber om hjälp (barnvakteri tex).



Ses kanske på träningen ikväll.



Kram SIL

2008-10-23 @ 10:40:23
URL: http://abvl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0