Ny vecka, nya utmaningar

Jaha, så var det måndag igen.

Idag har jag bokat resa och beställt flyg till Linn som vill hänga med Ung Galopp till Newmarket i augusti. Blir lite avundsjuk då de skall kolla på Boyzone som har spelning på galoppbanan efter racen.



Idag är det hundkurs igen, tar med Mindy fast hon är i slutet på löpet. Det är bara en hanhund på kursen och han är så liten, 6 mån, så de trodde inte det skulle vara något problem, vi får väl se.

Denna vecka börjar Todd sin uteträning på Haga, mellan 17 och 19 varje veckodag i två veckor. Han åker dit kommunalt efter skolan men hämtning för oss blir det, kan ju var trevligt att kolla om det är sol och varmt.

Jeff har fullt upp denna vecka med en inbokning per dag.. Må-tennis, Ti-fotboll, On-ridlektion, To-fotboll, Fr-hoppträning, Lö-ponnygalopptävling och Sö-fotbollsmatch, antigen som spelare eller åskådare. Men det är kul nu när uteaktiviteterna börjat på allvar.

Kommentarer
Postat av: Nettan

Vad kul för Linn!

Ja du intensivt blir det med alla aktiviteter och from i morgon är man ju gräsänka också, men det ska väl funka på något vis, tack vare min snälla svägerska och 'systerdotter' som hjälper till med transport av häst och träckning:-)



Kram

2009-04-20 @ 16:04:17
URL: http://abvl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0