The first knight...

Visade dom igår, det är en sådan underbar film med favvoskådisar..



Nu är alla ungdomar hemma igen efter sina aktiviteter denna vecka. Hämtade Linn och kusin Felicia igår kväll på Skavsta, som hade haft en rolig, lärorik och intensiv resa till Newmarket. Jeff börjar bli sitt vanliga jag efter välförtjänt "vila" efter sitt galoppläger. Sista natten sov han endast ett par timmar...
Skolan börjar på onsdag för Jeff, torsdag för Todd men inte förrän måndag den 24:e för Linn. Sommarlovet går alldeles för fort.., man börjar redan känna höst i luften!

Igår tittade mamma och pappa in för att kolla på köksframgångarna, det börjar bli så fint. Idag är Kenta och kollar på kyl och frys som vi ev. skall köpa, de har bra rabatter på Media Markt denna helg. Tog ett dopp i poolen igår, 27,5 grader, fortfarande skönt att bada. Klippte även Moas långa hår på tassar och ben för att slippa få gruset inomhus i möjligaste mån.

Idag skall Musse börja tränas igen efter en veckas vila, nu skall Linn börja rida igen. Det SKA bli ridhäst av den ponnyn, så det så, sakta men säkert. Stallet har jag tvättat i veckan så idag skall det ströas upp och pållarna skall få börja sova inne igen. Musse var duktig och var ensam ett par dagar när Rosse var på lägret, det är nyttigt att kunna vara själv, det är ju en förutsättning när man bor så här med "bara" två boxplatser.

Nu skall jag ta en sen frukostmacka på altanen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0