Annandag Jul

- 2,5 grader, halv storm och ett lager nytt snö som fallit under natten.

Våra vägar ligger längst ner på Valllentunas priolista så man får vad glad om det plogas till måndagen...

Igår ägnades förmiddagen för min del åt disk, tvätt och dammsugning. Så nu är alla små pappersfnuttar borta från golvet, blir mkt skräp efter en julafton! Todd var på en klubbturnering till förmån för Cancerforskningen, Jeff och Linn på ridtur. Sedan var det hemmamys till klockan 16 då vi for för att fira Tim´s nioårsdag. God mat, trevligt umgänge och en spelomgång innan hemfärd till "Stenhuggaren" som visades på TV. Födelsedagspresenten som innehöll en massa skämtsaker hade alla barn roligt med. Det var visst mest tacksamt att lura Kenta...

Hundarna var hemma och Mindy hade roat sig med att bita loss ännu mer skummgummi från Bia-bädden... hon verkar ha övergett skorna nu när de lämnas ensamma ialla fall. Gulliga lilla hund.

Idag skall Linn och jag iväg en sväng för att byta en julklapp sedan skulle det visst kollas på Rean också. Jeff skall rida med Jane och en annan flicka i stallet, hoppas han kan försöka få Rosse att ta det lite lugnt så här efter vilan, men det blir nog svårt... De visade ju Sthlm Int Horseshow igår kväll på TV igen, så himla kul att se!

Imorgon skall vi till Vällingby för Lilljulafton och få kika på nya huset, det skall bli trevligt.



Kommentarer
Postat av: Myran & Matte

Baksidan på julafton = städa!

Mindy, du och Myran får nog inte läsa varandras sidor mer för ni lär er bara en massa dumheter av varandra. Usch och fy på er båda!

2009-12-26 @ 13:41:01
URL: http://www.myrancardigan.se
Postat av: Lina

Red Rosses gamla kompis & läromästare Saga idag. Hon är 22 år, hade ju allvarligt hovproblem i somras och har vilat helt i fyra månader. Full fart var tantens melodi! De två är så enormt lika personligheter! De växer inte på träd...

2009-12-26 @ 16:58:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0