Onsdag 7/1

-10 grader och sol har det varit idag. Började med ett inlägg imorse men uppkopplingen är så tjafsig på denna dator så jag hann inte klart innan jobbet idag. Jeff var duktig och effektiv idag när jag var på jobbet, fixade med disk och ridning. Kenta mötte upp med hundarna när han var på hemväg. Linn har åkt till stan med en kompis för att se Grammisgalan på hovet ikväll, TV4 kl 20.00.

Här kommer en rapport från gårdagen:

Fotbollscupen var väl ingen större framgång, de förlorade alla sina matcher, men jag tror de flesta tyckte det var kul att spela ialla fall. Det märktes tydligt att de inte haft träning under lovet. Jeff hade en rolig stund. När han duschat och ätit åkte han till kompisen David för att leka resten av eftermiddagen.



Todds match var magisk ! Blev en drygt två timmars nervpirrande och spännande stund för oss åskadare. Todd inledde bra i första set och vann det med 6-3, i andra set blev det lite "svajigt" och han förlorade det med 4-6. I tredje set låg han under med 1-5, 15-40 och räddade flera matchbollar. Lyckade sedan bita ihop och kämpa sig upp till tiebreak som han vann med 7-3. (6-3, 4-6, 7-6 till Todd alltså) Helt otroligt ! Grattis Todd ! I semifinalen idag möter han en "veteran" som har vunnit SM flera gånger. Lycka till Todd !


Kommentarer
Postat av: Nettan

Hejja Todd! Och tack för uppdateringen:-)



Kram SIL

2009-01-08 @ 10:23:45
URL: http://abvl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0