Rosvalla 10/1

Idag åkte Kenta och jag med Mindy på valputställning i Nyköping. Mindy som för det mesta är en isolerad bonn´hund tyckte det var lite konstigt och läskigt, 565 hundar fördelat på 119 raser ! Det var 73 valpar som skulle dömas i hennes ring och vi hade nummer 72. Vi kom dit vid elva tiden och det var ju tur så hon hann vänja sig en stund innan hon skulle in i ringen. Domaren tyckte hon var fin men behövde mer "ringvana". Och hon var verkligen lite "låg" därinne i Rosvallahallen. Det blir till att ta med henne oftare till offentliga platser med liv, rörelse och hundar om vi skall ställa ut henne igen. Det var tre Welsh Corgi Cardigan med och hon var enda tiken och yngst. Hon fick sin etta men inget HP denna gång. Kenta var så proffsig med henne därinne ! Men hon var lite "mammig" och försökte streta mot mitt håll hela tiden. Vi shoppade loss på ett utställningskoppel som Kenta blev nöjd med och lite hundgodis. Och Mindy fick med sig en fin röd 1:a pris rosett hem.
 
Här följer lite bildbevis:


Matte, vad är det här för dumheter?


Jobbigt med utställning, man blir alldeles trött i hjärnan...


Mindy hos domaren


Var är matte, Mindy ?


BIR hanen


Kan jag få åka hem nu ?


Kommentarer
Postat av: Nettan

Lilla sötnos. Låter som om ni hade trevligt idag. Jag har vinglat på skridskor jag... utan att slå ihjäl mig:-)

Kram SILen på grillor

2009-01-10 @ 21:50:54
URL: http://abvl.blogg.se/
Postat av: Ia Rask

Men, så fin hon är. Kenta ställer ju upp henne jättebra. En etta betyder ju att hon är en mycket fin hund. GRATTIS, önskar mamma Vilda och pappa Cofie.

2009-01-10 @ 22:25:29
Postat av: Sally

Syrran gratulerar! Ser ju bra ut.

Nafs.

2009-01-11 @ 09:45:47
Postat av: Marie Skogström och Mingrid och ett helt gäng till...

Gratulerar till första utställningen, det var en bra start. Vi har ännu inte varit iväg på någon valpträff utan tränar lite socialträning istället- det blir dock alldeles för lite, det är ju så himla härligt på landet i ensamhet och utan koppel... men ack ännu viktigare att åka iväg och träna... Nåja, det är ju en annan dag imorgon...

2009-01-13 @ 00:16:01
URL: http://www.kennelceciklas.se
Postat av: Madelene och Cockie

Man får gratulera till er första utställning. Hon ser jättefin ut. Det skulle vara roligt att få träffa alla valparna från kullen å se hur de ser ut.

Ha det bra många kramar från Cockie med familj

2009-01-13 @ 17:19:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0