Gårdagen 16/7

Blev en hemmadag för mig denna dag förutom en tur till Ridskolan där Todd hjälpte mig att hämta torv.

Jeff, Kungen, jag och hundarna tog ridtur/promenad till klätterbackarna. Fy vad mycket broms det är nu, för att inte tala om myggen på kvällarna... Rosse fick sig en svalkande dusch efter ridturen och Jeff ett dopp i poolen.

Sedan hade Kenta och grabbarna träningstid på Näsaäng så de var där en timme på dagen och tränade, Jeff är så taggad nu efter vistelsen i Västervik, nästa års mål verkar vara en poolturnering där för honom.

Träningen med Musse gick superbra, första gången som Linn satt och red på honom. Det var ju nästan ett år sedan hon satt på en häst men det märks inte. Idag måste vi nog dock investera i ett par nya ridbrallor till henne. Skall ändå handla saltsten till hagen och lite annat fodertillskott, så det blir väl Granngården som får ett besök.

Efter Hammarbymatchen på TV igår vid tiotiden, som tyvärr blev en förlust, grillade vi korv, jag fick typ 40 myggbett..
Todd och Kenta tog ett kvällsdopp med undervattensbelysningen på, det ser så läckert ut i mörkret.

Idag kommer en försäkringssnubbe hit och skall kolla in läckan i vårt kök. Vi verkar har riktigt oflyt nu, ugnen går inte att använda, propparna går hela tiden då, som tur är går det att använda plattorna så det blir någon matlagning här hemma ialla fall. Farväl alla goda pajer... Spisen är ju rätt ny men tyvärr inte tillräckligt ny för att garantin skall gälla.

Basse, Solis och Findus har fått sig en avmaskningskur och Moa en dusch med Head and Shoulders. Tänkte det kunde vara bra mot lukt och ev. svamp. Så nu är hon så ren och fin, vi får se hur länge det varar...


Kommentarer
Postat av: Carro

Vilken jävla otur ni har nu då!!

Hoppas att läckan inte är så stor..=/

Vi måste ses snart! Jag kommer kanske över nästa vecka om det är ok?!

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaam!!!

2009-07-17 @ 09:13:41
URL: http://crudis.blogg.se/crudisblogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0