Snorfia

Förkylningen är inte bättre men jag har åtminstone ingen feber och det är ju skönt.

Var ju som sagt avslutning på hundkursen igår, Mindy var duktig som vanligt. Det roligaste tycker hon inkallningsövningarna var med en massa "hinder" och hundar längs vägen. På slutet fick vi låna trevliga träaktivieringsleksaker som man skulle gömma godisar i. Den ena var med massa ihåliga runda träbitar som man skulle gömma godis under, och hunden skulle lyfta bort dem för att komma åt. Den Mindy gillade bäst och fattade snabbast var att man skulle skjuta trälock åtsidan så fanns det godis under, hon arbetade både med nos och tass.
Nästa helg skall vi åka upp till hennes "barndomshem" och träffa massa corgisar och kursa oss.

Jeff hade en kompis med hem igår innan det var dags för fotboll. Jane och en kompis kom förbi på en hundpromenad, trevligt.

Kungen och jag tog oss en körrunda till Issjön. Äntligen har de kört bort alla träd som var fällda där så det var nu framkomligt igen. Det blev ett sent vårtecken för oss i år, att köra fram till den lilla fiskesjön och blicka ut över den vackra naturen. Moa var med och hittade ett äckeldike att bada i, dumma hund, när hela sjön fanns inom räckhåll. Så det blev avspolning med slangen när vi kom hem.

In snabbt och byta om, sedan åkte Linn och jag ner till skolan för att titta på niornas Cabaré, Todd hade en liten roll som en engelsman. Det är så svårt att inse att alla dessa små härliga ungar som man följt sedan sexårs har blivit så STORA ! 

Kommentarer
Postat av: Myran & Matte

Vi är väääldigt avundsjuka på att ni skall åka till "träningshelgen". Själva skall vi på ny utställning nere i Skåne så därför kan vi inte komma på "lägret". Sobb, sobb hade varit så roligt att få träffa er .

Kramis från

Myran & Matte

2009-05-08 @ 16:24:32
URL: http://www.myrancardigan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0