Lördag 17/10

Idag har det regnat mest hela dagen.

Todd och jag var och klippte oss i förmiddags, blev nöjd, lite etappklippning så jag fick bort allt mitt slitna rísiga hår... Vi var även på Skopunkten och investerade i nya skor och kängor till Todd.

Jeff har haft en kompis här ett par timmar sedan har vi varit ute och fixat med Kungen till imorgon, han blev oxå nyklippt och fin och fick sig en promenad i regnet med skritt och trav. Han har ju inte tävlat galopp sedan vi var i Norge och verkar pigg och sugen nu. Linn är ute och rider Musse. Var och shoppade nya täcken till kusarna i veckan nu när det blivit kallare ute. Rosse fick ett jättefint som vi köpte på Vinn i Stinsen för endast 150 kr, ett jätteklipp. Musse fick ett från Hööks med 20 % rabatt.

Vi har ju möblerat om lite så vi har en dator i vardagsrummet vilket är bra då vi aldrig använde vardagsrummet förut. Nu kan man sitta här vid datorn och gona sig av brasvärmen. Sedan har vi kopplat in den gamla Tvn till Visat om det är något man bara måste se samtidigt som vi äter middag. Den här veckan har vi kollat på tennis från Shanghai. Även hundarna myser av brasvärmen, Mindy i sackosäcken och Moa i soffan. 

Snart är det middagsdags, det blir favorit i repris, Taco. Imorgon kväll har Todd tennismatch igen, denna gång i Sollentuna.

Kommentarer
Postat av: Lina

Lycka till imorgon! Heja team JR!

2009-10-17 @ 21:43:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0