20:e april 2010

Hej, här kommer lite uppdatering:

Todd kunde ju inte åka till Kroatien som det var tänkt pga vulkanaskan, vi får se om det blir en resa till hösten istället. Tråkigt när han sett fram så emot den resan, men "that´s life". Todd har börjat fotbollsblogga på andrahalvlek.blogg.se, den får Ni kolla in.

Jeff och jag åkte i söndags och tittade på Allsvenskan i Sorunda för att heja på klubbkamraterna, Musse har ju varit snorig så vi ville inte åka med Rosse då. Det gick jätte bra för lagen (TGPK hade två lag med) av nitton lag var det bara fyra lag som var felfria varav TGPKs var två, strålande insatser, lagen hamnade på andra resp. tredje plats och det lovar ju gott inför kommande omgångar. Nästa gång är den 9:e maj på Djursholm.

På lördag är det galopptävling som vi satsar på att åka på med Rosse. Skall bli spännande, denna gång får Linn träcka då Kenta har fotbollsmatch med "grabbarna" i Sanktan.

Sedan har vi (vi=Kenta) varit på Tippen med gammalt skräp, det har röjts på tomten av två duktiga tonåringar, samt att Kenta fixar varje dag med tomten.

Har fullt upp med jobb denna vecka, hjälpte Nettan i måndags och hos pappa är det deklarationsdags...

Vi har strålande sol men väldigt kallt tycker jag. Mindy löper som bara den och jag har sprayat både hundar och katter med fästingmedel då de små rackarna redan har börjat invadera markerna. Imorgon är det utvecklingssamtal med Todd och hans lärare på Åva.


TGPK´s duktiga lagdeltagare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0