2012-05-04

Farit runt med dammsugaren som Kenta lagat, det blir rätt mycket skit på golven när man inte kan städa som man vill...

Jeff är fortfarande hemma, han blev ju sjuk efter skolan i onsdags, men nu verkar han inte ha feber längre "bara" halsont. Stackars Totton har bara fått gå i hage i flera dagar, så igår tog Kenta en långpromenad med honom. Rosse har fått springa med mig och elmoppen i veckan för idag skall han få vara med på en hoppträning med en liten tjej som klarar av honom bra, hon tycker det är roligt att få rida Rosse. "Tyvärr" har hon egen häst så det blir inte så ofta. Den lilla tjejen som kom på söndagar har Rosse lyckats skrämma iväg med sina glada bocksprång i skogen... Men han behöver ju någon som kan rida så liten han är.

När jag vaknade var det mulet och kallt men nu ser det ut som om solen kan titta fram lite då då fast det blåser isvindar.

Igår kväll kom Linn hem, denna gången är hon hemma en vecka innan det bär av igen till Strömsund och 112 på liv och död.

Ikväll skall Todd gå och se LMFAO på Grönan, en av hans tränare känner dem så det blir lite backstage också...

Kommentarer
Postat av: Lina

Underbara gamla Rosse...ännu är han inte så gammal att han skall bli "barnhäst". Förstår att det kommer bli svårt att hitta en ny ryttare av Jeff's kaliber. Kan du inte hitta en klonat kopia av Jeff eller Jonatan Klang?

2012-05-04 @ 20:10:06
Postat av: Tessan

Hoppträningen gick kanon han är så fin, allas vår Rosse!

2012-05-04 @ 20:57:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0