Packat

Nu är det mesta packat och imorgon (straxt efter 04.00)  åker Rosse, Jeff, jag och Linn mot Malmö och det Skandinaviska Mästerskapet som går av stapeln på söndag.
Kram till farmor som är hemma igen.

"Hasta la vista babes !"

Helt otroligt !

Igår kväll när jag skulle gå och lägga mig såg jag Moa stå vid tvättstugedörren och vifta på svansen. Ett underligt beteende från henne men jag tänkte -hon behöver väl kissa...

Men vet Ni ?

In kommer  SOLIS !!!!

Efter tre månader kommer han hem som om det vore igår, väldigt kelig, väldigt hungrig, men ser helt OK ut.

Inatt har han sovit på mitt bröst, under min haka hela natten.

Det stämmer nog det där, att en katt har nio liv..

Vår älskade katt...



S O L I S !

Torsdag morgon

Sitter här vid datorn och dricker mitt morgon te och lyssnar på Adam & Gry i deras morgonshow. Ungarna åkte för en stund sedan med skolbussen och hästarna står och mumsar i stallet, skall snart släppa ut dem.

Igår spelade Todd KM match i PS 16 mötte kompisen och dubbelpartnen Anton, och det är ju alltid svårt, efter en jämn tresetare blev det till sist förlust. Jeff spelade fotbollsmatch hemma, torsk med 2-1, det var synd för de gjorde tydligen en väldigt bra match. Mormor & Morfar var där och fick sig lite fotboll live till livs.

Nu regnar det här utanför fönstret. Skall fixa lite inför Malmöresan idag, fixa lite matsäck mm. Packa tävlingsgrejor och kläder.

Ha en bra dag !

Kanske jag ska ta ett dopp i poolen med....



Onsdag 27/8

Nu har jag läst ut Rödhake, jag tycker den var bäst av de tre jag läst av Jo Nesbo. Nu skall jag försöka få tag på Smärtans Hus som är nästa i serien.




Beskrivande text

I Oslos nynazistiska kretsar styrs verksamheten med järnhand av någon med kodnamnet Prinsen. Harry Hole misstänker att denne Prinsen finns inom Oslopolisen. Misstankarna bekräftas då hans närmaste kollega mördas.
Under utredningens gång upptäcks en oväntad koppling till ett mörkt kapitel i landets historia, den grupp av norska frontmän som kämpade på Hitlers sida under andra världskriget. Allt tyder på att en av dem är tillbaka, som återuppstånden från de döda, för att hämnas. Denne vålnad skördar offer efter offer i ett helt lamslaget Oslo. Och detta är bara början, för allt tyder på att mördaren kommer att fullborda sitt blodiga verk den 17 maj...

Rödhake vann de norska bokhandlarnas pris år 2000 och korades 2004 till Tidernas bästa norska kriminalroman. 2007 nominerades boken till det prestigefyllda engelska priset Duncan Lawrie International Dagger.

Jo Nesbø är Norges genom tiderna största kriminalförfattare. Böckerna om antihjälten Harry Hole har sålt i långt över en miljon exemplar bara i Norge och är översatta till tjugofem språk. Idag ses Nesbø som ett av de stora internationella namnen i genren, i klass med Dennis Lehane och Michael Connelly.


Tisdag 26/8

Är på jobbet och skall snart äta lunch ute i det vackra vädret !

forts...

Har kollat upp hundförsäkringar idag och det blir Sveland som jag kommer teckna för Mindy !

www.sveland.se





Lilla Mindy !

Måndag 25/8

Skjutsade Todd till skolan som började halv tio även idag. Sedan åkte Kenta och jag och hälsade på kära farmor. Vi fick en härlig läderfåtöl/stol som passar bra i vårt TV rum. Gjorde några ärenden på vägen. Kunde fixa lite tvätt mm innan jag skulle hämta Jeff för tandläkarbesök, ett litet hål hade han som skall lagas senare i september. Vi hann även med biblioteket för vi lånade ljudböcker inför vår Malmö resa i helgen. Sedan skyndade vi oss hem för hovis var också inbokad idag.  Nu skall jag ta lite fika innan jag skall fixa torv till Petter. Todd har fysvecka på tennisklubben och jag skall hämta honom vid halv åtta. Måste fundera ut någon midddag. Några förslag ?

Wildcard´s valpar 6 veckor

Oj, oj vad de hade växt på två veckor. Underbara små individer, men tyvärr var de inte lika sugna på att bli fotograferade som förra gången. En del blev rätt suddiga, men lägger ut de som blev någorlunda ialla fall. Fullt ös i trägården och när vi skulle fika somnade alla som döa sillar runt våra fötter. Nu är det bara två veckor kvar innan lilla Mindy får komma hem till oss.


Den stolta mamman, Vilda, med alla sina små !


Jeff beundrar lilla Mindy !








Sally sover i mammas knä


Tröttmössa...


Mindy é trött...



Lördag 23/8


Jeff på fotbollsmatch i Vaxholm på förmiddagen, 3-2 till hemmalaget.


Team JR på ponnygalopptävling på eftermiddagen.
Det blev en femte plats denna dag.


"Kungen"


Idag skall jag och mor min åka och titta på våra 6 veckors valpar.
Todd dömer matcher på Näsaäng och 16.30 skall han spela ute KM i herrdubbel där.


Kenta & Tessan
1991-08-24


Just det, firar 17-årig bröllopsdag idag oxå.




Och Ni har väl inte glömt...

...Idag är det "bara" fyra månader kvar till julafton !




Lördag morgon

Det var trevligt och gott i går kväll. Todd hade gjort en underbar skattjakt till de mindre barnen med rim och finess. Målet var ju bara en klubba men de är ju jakten som är det roliga. Nettan hade med sig fina ballonger och servetter samt mycket annat gott. Mamma hade bakat en äppelpaj samt gjort en vansinnigt god wasabidipp till skaldjur mm. Min paj blev omtyckt av barnen tills Jeff upptäckte en kräftbit i den, hade tagit kräftmjukost i den...

Ställde klockan på fyra men vaknade redan tre och låg och vred mig till fyra, det var ju det där med kaffe sent på kvällen...
Tittade på Jörgen Perssons semifinal då med Kenta. Sedan somnade jag om till kl sju då klockan ringde. Jeff spelar match i Åkersberga och de skulle samlas redan 07.45. Upp och gjorde gröt. Fixade med disk och lite städning samt fodrade hästarna och släppte ut dom. Mina "gäster" hade redan gjort en stor del av disk, städning och sådant, det är bra att ha pli på dom.. Nää, de tycker väl jag är en "lat" värdinna. Tack, Love you !

Todd skall iväg och vara domare på några tennismatcher vid Näsaäng vid tolvsnåret. Och på eftermiddagen skall Jeff tävla ponnygalopp.


Fredag 22/8

Efter att ha tittat på Jörgen Persson imorse (en otrolig man !) skjutsade jag Todd till skolan. Därefter drog jag direkt till Willys för att matshoppa. Var hemma igen straxt före 11, då svepte jag en kopp kaffe samt en banan och två mackor. Sedan ut till stallet för att ta in Ross innan regnet kom, sedan blev det frisering av honom, han har fått så mkt päls sedan jag klippte honom till derbyt för två månader sen. Fullt med hår överallt ! Slängde mig i poolen, det var kallt men uppfriskande. Brassade hemgjord pyttipanna med stekt ägg till Kenta och mig samtidigt som jag kollade lite på Carolina Klüft, men hon var som väntat ingen medalj kandidat.

Nu står en paj i ugnen och när den är klar skall jag hjälpa Jeff i stallet. Sedan skall jag duka i uterummet till kvällen.

Ha en trevlig fredags kväll !


Fullt upp idag !

Kan rekommendera blocket.se om Ni ska sälja något. Lade in en annons på min gamla skrotvolvo och en halvtimme senare var den såld !! Innan det städade jag ur den så gott det gick.

Sedan har jag pratat med min valpuppfödare och "Mindy" växer och frodas, de är ute på små äventyr på gården samt att de är lösa i hela huset nu. Går in i sitt "gamla" valprum när de behöver uträtta något... Ska dit på söndag igen, då är de sex veckor. Ska bli så kul ! Kameran följer med såklart.

Det har ju varit mycket skoj på OS att följa idag, men när det var som mest spännande i omhoppningen om guldet kom ju förstås bilköparen. Kenta spelade in åt mig, men det är ju inte riktigt detsamma som att se det live.

Jeff har också hunnit med lite fotbollsträning idag. De hade ju match igår men den förlorade dom tyvärr med 7-0 till motståndarna.

Imorgon skall vi äta lite kräftor med tillbehör. Det tycker ialla fall jag ska bli gott. Ska fixa en paj till barnen och maken. Dukar upp i vårt mysiga uterum. Måste matshoppa lite imorgon också.

Idag gjorde jag köttbullar, potatis och brunsås till middag. Det är alltid lika uppskattat. Men tyvärr var lingonen slut. 

Den första skoldagen verkar ha fungerat bra och alla verkar nöjda, men mest Linn tror jag.

Nu ska jag softa ! 

Bye, bye...
 

Skandinaviskt Mästerskap 2008

Här är den preliminära startlistan till det Skandinaviska Mästerskapet i ponnygalopp som går på Jägersro i Malmö den 31:a augusti 2008.

Klicka här !

Lycka till Jeff & Lilla Ross Man !

Skola

Följde med Jeff en stund till skolan och hans nya fröken verkar vara väldigt rar. Tänk att vår lillkille redan börjar i trean... Det var ju inte länge sedan han var en mullvad !

Todd börjar 9.30 och Linn har upprop i sin nya skola klockan 11.00.


Onsdag 20/8

När jag kom hem från jobbet kom Jeff & Ross just hem från sin ridtur.



Kenta var med och fotade !



Vem är gladast ?
Underbara Ross !


Tisdag 19/9

Gick upp vid sju och fixade hästarna innan jobbet.
Todd följde med mig till Mamma & Pappa på frukost innan han tog bussen vidare till tennisklubben.
Var hemma och degade en stund innan jag åkte och hämtade Todd, vi drog sedan vidare för att köpa nya skor till Todd så han har några att ha i skolan på torsdag. Sedan blev det matshopping på Willys innan vi for hem. Hjälpte Jeff iväg på ridtur med Lilla Ross Man, när maten var inpackad. Medan han red fixade jag pannkakstårta som vi åt till middag. Så gott, mumsigt för både kropp och själ...
Sista kvällen de kan vara uppe länge innan skolan börjar igen. Så tråkigt ! Sommarlovet är alldeles för kort och går så fort. Nu har man bara den mörka härliga hösten att se fram emot... Hmmm. Men höstdagar kan också ha sin tjusning.


Trevlig läsning

från Näsbyparks Tennisklubb !

Klicka här

Kväll 18/8

Kom på att vi varit förlovade i 19 år idag...
Tiden går så fort när man har roligt !

Kenta har skjutsat Todd till tennisträning med kompisen Anton. De skall jobba som tränare imorgon igen. Linn har fått hjälp av Kenta så garderoben är nu ihopsatt och klar och hon håller som bäst på att "boa" in sig i den. Jeff står i köket och rullar chokladbollar.

OS hoppningen blev ju tyvärr en flopp, den liksom många andra grenar Sverige haft medaljchanser i.  Jeff och jag gick ut och tröstade oss med träning av vår egen "superhorse" efter ett par offrade timmar framför dumburken...

Ny vecka, nya tag

Har varit lite lat med bloggningen...

Söndagen bjöd ju inte på något strålande väder precis. Hade direkt ingen energi till någonting. Ett bullbak blev det ialla fall. Sedan kom Nettan över på fika och korsord medan Todd, Jeff, Jane och Tim prövade fiskelyckan i Garnsviken. De tröttnade dock efter en timmes ihållande regnrusk. Vi kollade på den spännande hästhoppningen från OS innan "Pip-Larssons" åkte hem. 

Kenta är nu i stort sett färdig med renoveringen hos mina föräldrar så nu hjälper han Carin med hennes byggnationer.
("Byggare Bobs Allservice")

Todd var och tränade ett par timmar tennis igår kväll med sina kompisar. Tog en vända till Lidberga med Moa i regnet innan Jeff och jag slöade och kollade på en film.

I morse skjutsade Linn och jag Todd till tennishallen där han skall jobba som tennistränare ett par timmar. Sedan drog vi direkt med hästsläpet till IKEA för att köpa Linns efterlängtade garderob. Sitter nu här vid datorn med en kopp kaffe och skall snart laga lunch innan dagens drama fortsätter, hästhoppningen 14.10, Sverige ligger ju trea i nuläget bara en poäng efter ledarna. Kan bli spännande värre om nu bara nerver på hästar och ryttare pallar trycket.


Lördagmorgon

Nu är ridlägret slut och hästarna är hemma igen. Har börjat stalla in dem på natten nu så Rosse får vila ordentligt och ett kontrollerat matintag inför det Skandinaviska Mästerskapet den 31/8. Så jag har varit uppe ett tag och fodrat, släppt ut dem och mockat. En deg står också på jäsning så vi kan äta varma, färska källarfranskor snart. Grabbarna har redan varit uppe länge och kollar förstås på OS. Måste sticka till affären också för mjölken och smöret är helt slut...

Hoppas förstås på bra väder idag eller åtminstone inget regn. Idag skall också golvet förhoppningsvis bli klart i transporten. Jeff har fotbollsträning klockan 11 den första på hela sommaren och han ser fram så emot den.
Nä, nu ska bröden bakas ut på plåtarna, bye !


Sista sommarlovsfredagen

Skjutsade Linn till jobbet som teorilärare på ridlägret vid nio. Sedan när jag kom hem trimmade jag Moa, så nu är hon så fin så fin, och kortklippt vid tassar så det inte dras in så mkt smuts. T om klorna fick sig en omgång. Man känner sig så nyttig, när man gjort något som man vet att man borde gjort för länge sedan men bara skjuter upp det. Är nog en och annan som känner igen sig. Ska ut och fixa lite med golvet i släpet medan jag väntar på UPS som ska hämta vårt trasiga XBOX 360. Trailern måste ju vara klar till nästa lördag då det förhoppningsvis blir tävling på Täby Galopp. Vid två skall  jag åka och titta på Jeff & Ross som avslutar ridlägret med ett snabbjobb på stora banan vid Angarn.

Plastic Wonder

Hjälpte ridlägret idag med skjuts till Täby Galopp där Linn höll i Plastic Wonder ( den mekaniska galopphästen som gör 60 km/h) kurs för lägerbarnen, samtidigt som de fick se action i form av "riktiga" race på Täby. Sedan är det övernattning och denna gång vill Jeff vara med på den.
Nu har vi fyra som är hemma här ätit hamburgare och resterna av kycklingwrapsen från igår. Nu ska jag gå ut med Moa en sväng innan det blir kolsvart ute.



Se sådan stil han har ...

Ponnygalopp

Den 23/8 är det tävling på Täby Galopp!

Här är startlistan.

Dagens lägerbilder



Jeff kollar så alla hänger med



In action



Fatta belastning det blir på ett ben...

Etter värre !

Man tycker att förkylningen är i ett sådant skede att "nu kan det inte bli värre", men ack vad man bedrar sig !
Tur att jag har en STOR snorfana...

En snorig en

Tisdag 12/8



Rosse fick en morot när jag kom till lägret efter jobbet.

Men jag får ta bättre actionbilder en annan dag då jag kan vara där i tid.



Kusin vitamin...



Finaste hästen !



Team JR




Förkyld

Kände någonting i går när jag gick och lade mig och mycket riktigt, är snorig idag. Får väl sluta med mina kvällsdopp i den kalla poolen, tyvärr. Det är ju så härligt, att dyka i och sedan krypa ner i sängen med täcke och kolla på TV eller läsa innan man somnar.

Linn fick skjutsa Jeff till ridlägret idag, för jag är ju på jobbet, men hon skulle ändå dit och hålla teorilektioner. Åker väl och kollar på träningen på lilla banan efter jobbet. Hoppas de slipper skyfall idag.

Todd kom hem lyckligt och väl igår och ligger väl och sover än kan jag tro. Kenta är "byggarebob" idag och målar i trappan hos mina föräldrar.


Flygplan

Det blev förlust som väntat i dubbeln, 6-1, 6-1 till motståndarna. Så nu kommer Todd hem ikväll med flyg till Arlanda.

Jeff har precis kommit hem från ridlägret med getingstick och dyblöt för de fick värsta skuren över sig på eftermiddagspasset. Nu ligger han i badet.
 
Maten står på spisen, ris och köttfärssås är dagens. Kanske hämtar ett par härliga tomater från växthuset med.

Tidig måndag

Hämtade Linn vid bussen i Brottby klockan sex, stackarn har åkt tåg med massa byten hela natten från Bollnäs. Men hon hade ju kul i Bollnäs och det är huvudsaken.
 
Denna vecka ska Jeff och Ross gå på galoppläger på ridskolan. Jeff och jag flyttade över hästarna dit igår kväll, för Petter vill ju inte vara ensam hemma, så han får bo där denna vecka oxå. Jag körde Ross och Jeff skulle skritta dit Petter barbacka, de tog en kortare väg en oss för den är så strulig med vagnen och Rosse behövde ju jobba lite. Men Petter den busen var jättebusig och bockade av Jeff, efter tre försök ledde Jeff honom tills vi möttes igen. Så nu måste jag väcka Jeff för att han ska hinna med frukost innan lägret börjar klockan nio.

Todd & Anton vann sin dubbelmatch igår, 6-3, 7-6, jätteduktigt för dom mötte bra 92:or. Nu har de sin andra dubbel idag och möter då tyvärr de andraseedade i gruppen (den ena motståndarkillen var i förra veckan obesegrad i sina dubbelmatcher när Sverige spelade slutspel i EM), håller tummarna ändå såklart !

Wildcard´s valpar

Var igår och tittade på vår blivande familjemedlem. Nu är dom fyra veckor gamla. Visst är dom underbara !



Vår lilla puppi !



Mammas !



Drickapaus



Vår är den till höger



Lite brottning












Sovdags





Vår lilla





alla



matdags













Hejdå !



Pappa



Mamma


Wildcard´s Kennel
uppfödare


Kennel Ceciklas
här bor dom

Söndag morgon

Idag skulle klockan ringa typ kvart i fyra för maken skulle upp och kolla OS. Somnade sedan om för att vakna straxt före sju, skjutsade Linn till Mörby. Hon ska ta tåget till Bollnäs 08.30 från Centralen. Gissa vilka som är där...

Nu sitter jag här vid datorn och uppdaterar mig.

Fick två trevlig kommentarer på ett inlägg om Chief Satangkai. Han mår bra och är pigg som aldrig förr, och bor i Nyköping. Ska kontakta dem och se om man kanske kan hälsa på.

Idag skall vi åka och titta på vår valp, fyra veckor nu och äter visst lite köttfärs och välling med. Hoppas på bra bilder till kvällen.

Roland

Grattis till Todd & Kenta som har namnsdag idag !

Puss

♥ Love you ♥

Lördag 9/8

Hade ställt klockan på fem så jag kunde väcka Kenta som skulle upp och kolla på OS. Somnade ialla fall om snabbt igen och vaknade till vid åtta då jag fixade lite med tvätten och startade en maskin. Föll ner i sängen igen och gick upp när jag hörde:
 - Mamma, du måste gå upp nu och skjutsa oss till sjön. För jag skall fiska och Linn följer med mig.
Då var klockan redan tio...

Åkte över till Nettan en snabbis för att lämna ett foto som skulle med till hennes syrra i Enhörna när jag skjutsat barnen. Sedan blev till att hänga upp tvätten och äta frukost. Vid tolv hämtade jag kidsen igen. Och nu står det en banankaka i ugnen som vi skall fika med idag. Sedan ska vi handla lister mm till Linns hus.

Todd förlorade sin singel i Malmö igår mot den andresidade i gruppen. Nu blir det dubbel imorgon och jag håller tummarna för att det skall bli en vinst där. Nu får jag nog göra någon nytta, lunch eller så, Kenta är ute och klipper gräset.





OS

Kollade på OS invigningen på TV. Väldigt bra men lite långdraget.



(Bilden är från SVT´s hemsida.)


Inställt !

Alla Täby Galopps tävlingar är inställda idag pga ösregnet.

Tråkigt, för Jeff och Rosse var så laddade...

Fredagens tävlingar iställda

Eftermiddagens tävlingar på Täby Galopp är inställda på grund av det myckna regnandet som enligt prognosen skall fortsätta under dagen. Banveterinär Lars Audell bedömde nu på morgonen såväl gräsbanan som dirttracken som farlig för hästarna och valde därför att ställa in tävlingarna.
Vi återkommer med besked om och när vi kan rida tävlingsdagen.

Fredrik Otter, Sportchef

Täby Galopp

Torsdag 7/8

Idag har Todd åkt till Malmö där han skall spela ute SM i tennis. Han har sin första match imorgon. Jane & Tim kom förbi idag för att leka med Jeff, men skall väl snart bege sig hemåt igen. Snart skall Jeff ta ut Rosse på en tur och imorgon är det tävling på Täby Galopp för dem. Caroline och "magen" var förbi en sväng för att hämta papper och fick sig lite ungspannkaka till livs. Linn ser man nu väldigt sällan, när det är matdags eller toatime...



Jeff fick upp sin första fisk, en 1 kg abborre i sjön Barken,
det var den största familjen Höjer sett i den sjön, ever.
Efter omständligt vägande utan att skada firren,
blev den sedan lyckligt frigiven igen.

Sibelius

Basse blev glad när vi kom hem och kröp snabbt ner i en sovsäck och somnade...


Hemma igen

Efter ett intensivt, trevligt, gott och roligt dygn på Hemmet i Smedjebacken ! 


Fortsättning följer...

Ösregn



Efter att ha vaknat till flera gånger under natten och hört :

- Jo, det ösregnar fortfarande

Gick jag till slut upp halv sex och tog in våra små blöta ponnys, de gnäggade när de hörde mig och ville gärna komma in i stallet ett tag. Där står de nu med var sitt mulligt fleecetäcke och mumsar på lite kraftfoder.

Senare idag bär det av för att fira tjugoåringen !


GRATTIS ERIC



(midsommarafton 2008)




Trogen !

Moas favoritplats när jag inte är hemma, hon ligger på berget och väntar...



Denna fina bild tog Linn idag !

Dagens tips !

Kolla in den här fina bloggen som dotra snickrat på i hemlighet....

Linn Åkesson


Med den designen ligger man i lä....

Duktiga Liten !




Måndag 4/8

På jobbet...

Väntar på att pappa skall ha pratat klart i telefon, försöker ändra ett brev i word men datorn bara slänger ut mig ur programmet hela tiden så jag väntar på hans hjälp !


Söndag 3/8

Dagen började med att Kenta och jag åkte till Krauta för att köpa material till stege/trappa för Linns sovloft. Sedan släppte jag av honom hos mina föräldrar där han började lägga det nya golvet. Jag åkte hem där jag skurade hästsläpet invändigt med min nya högtryckstvätt samt började med golvreparationerna.

Följde med Jeff när han red, de har slagit upp en ca 2 km lång "korridor" på våran äng som är som en rundbana med lite olika svängar, perfekt att cantra på och jag kan följa hela "skådespelet" från grusvägen. Kenta började snickra på trappan när han kom hem från Kyrkbyn.

En favorit !







Lördag 2/8

Skjutsade Kenta till mina föräldrar som skall lägga nytt golv i TV-rummet. Sedan åkte Linn och jag till IKEA där hon shoppade loss på en soffa och ett soffbord, hennes presentkort gick åt plus lite till. Det är så mysigt därute i stugan. Alla barnen sover där på nätterna och lägger sig hyfsat tidigt tillsammans med en film som det kollar på via den bärbara datorn.

Jeff och jag körde Ross i regnet, det var så skönt som omväxling. Det blev "Snövitsrundan" denna gång men de hade förstört den fina skogsvägen med fyllning av stora stenar/grus hela vägen, så nu är det inget bra att köra där längre tyvärr. Fyllde upp det nytvättade och målningsförbättrade stallet med härligt kutterspån, det luktar så gott och är så ljust och fräscht.

Till kvällen bakade jag kladdkaka som vi åt till Sommarkrysset. När barnen dragit sig tillbaka med film i stugan. Tog jag ett dopp i poolen med regnet innan jag gick och la mig.

Migrän varning..

..har det varit mest hela dagen. Efter att vi handlat mat tog jag migräntabletter och försökte vila samtidigt som jag skulle få till en pastasallad. Pastasalladen blev ialla fall god med hemgjord Rhode Islands till. Efter mat och disk kunde jag få en stunds vila, somnade som en sten (hur nu stenar sover) i uterummet minst två timmar tror jag. Nu ligger huvudvärken som ett lock och dallrar högst upp, som om den inte riktigt vill släppa taget.



Linn kunde inte vänta längre nu, flyttade ut sängen i stugan igår, där alla barnen sov i natt. Det är så mysigt där, kan tänka mig vad härligt det är att få ett eget krypin i den åldern. Lite "småsaker" är kvar att fixa, elen, lister och stege till loftet samt yttertrapp och uteplats. Om det blir dåligt väder i helgen skall jag åka med Linn till IKEA så hon kan använda sina presentkort hon fått. Tror hon spanat in en soffa där.



Jeff och Ross kom just hem från dagens ridtur och Kenta från dagens joggingtur. Skall nog ta ett sista dopp för idag nu och se om jag kan skaka av mig den sista migränen helt.

Grattis till Syster Yster på hennes bröllopsdag för 21 år sedan !


RSS 2.0