Finalen

I gassande sol var det finaldags för Todd i Väsby Spelen. Det blev en hedrande andra plats efter ett suveränt spel av Todd mot  Sörmlands bästa 93:a, med siffrorna 6-2, 2-6, 1-6. Nästa tävling är JSM i Malmö med start den 8:e augusti.




Malmö Bellevue TK - Junior-SM 2008

(lottning JSM mm.)


I denna ljuva sommartid...



Hästen & Pojken

på väg hem från dagens träning...


Final

Todd vann även dagens match (semifinal), 6-0, 6-3, så imorgon blir det final klockan 12.00.

Grattis Todd, du spelar så bra !

Stolt Mamma...

Tisdag 29/7

När jag kom hem från jobbet var mitt humör på topp (not), efter att ha härjat runt med nästan alla slängde jag mig i poolen. Blev med ens mer sansad.... Efter det stack Jeff, jag och Ross ut på körtur. Vi stängde in Moa när vi åkte för hon blir så stel och varm om hon springer med hela till fots. Sur blev hon men Kenta släppte ut henne så fort vi var utom synhåll. Till kvällen kom kära Syster med familj för att hämta hem Flizan (katten) efter sin Frankrike resa. Katten kom rusande så fort de steg ur bilen, snacka om att katter har nio liv med också ett sjätte sinne tror jag. Det blev grill, bad, spel och trevlig samvaro till midnatt.

Idag (onsdag)  vaknade jag vid halv nio, slängde mig i poolen för att vakna ordentligt men också för att det är så skönt. Pratade en stund med kära "farmor", hon har det verkligen jobbigt. Får nog ändå komma hem idag och det är ju alltid skönast att få vara hemma.
Nu ska jag väcka Todd för att se till att han får i sig frukost och blir klar till dagens match.

Ha en underbar dag !

Ponnygalopp 8/8

Här är en startlista för Jeff och Lilla Ross Man´s kommande start på Täby Galopp.

Startlista 8/8



Tennis

Grattis Todd som även vann dagens match med 6-4, 6-0. Spännande fortsättning imorgon kl 12.30 !

Måndag 28/7

Var med Todd på tennismatch i Upplands Väsby i förmiddags. Hann vann med 6-0, 6-0 så nu skall han dit imorgon igen för nästa match klockan 9.00.

Väsby TK

Handlade lite på Lidl på vägen hem. Tjejerna kom vid tolvtiden och var här hela dagen och umgicks med oss vid bassängkanten. Vi åt crepes med sallad till lunch utom Jeff och Todd som tog vanliga pannkakor. Sedan gjorde tjejerna en härlig fruktsallad som avnjöts med glass och/eller grekisk yougurt.

Nu har Jeff precis varit ute och ridit, jag och Moa åkte med en bit och Kenta sprang samtidigt, dock en annan väg.

Söndag 27/7

Barnen hade besök av småkusinerna under dagen. När jag kom hem blev det till att utfodra alla hungriga "vargar". Kenta var och hälsade på kära farmor, där han mötte "tjejerna" som följde med hem på bad, lek och middag.




Welsh Corgi Cardigan

Var och tittade på jättesöta 2-veckors valpar idag.













Svenska Welsh CorgiKlubben

Värmebölja...

Idag hade vi rekord i uterummet, 40 grader med alla dörrar och fönster öppna.
Moa hängde med när Jeff red till klätterbackarna. Jag tog elmoppen och fast hon åkte halva turen med mig blev hon rejäljt flåsig så det fick avslutas med ett bad i poolen för henne med !



Moa & Tessan svalkar sig i poolen

En häst och hans pojke...

Hämtade hem våra underbara shettiskillar i går,
de tycktes finna varandra direkt !



Lilla Ross Man & Forsa Petter



Hästen & Pojken



Jeff visar vägen till "vattenhålet"

Innan vi hämtade dem fixade vi staketet i hagen, tvättade och fyllde badkaret
och jag han måla lite i stallet också. Kenta tog trailern till tippen och tömde den.
Tog ett dopp då och då för att få ny fart i värmen. Linn och jag åkte
 och handlade ett lås till hennes hus samt lite mat och tårtingredienser
som vi skall ha när Todd kommer hem i eftermiddag.
God middag med tortillini i ädelostsås, tomat sallad och färsk
baguette blev det. Sedan körde Jeff och jag Rossman och Linn cyklade med oss.

Dagens födelsedagsbarn !



Grattis Nettan

säger alla vi på Gökbacken
ha en underbar dag !

och välkomna hem



Tennisrapport

Efter fem och en halv timmes spel igår för Todd (i sträck) resulterade det i en tredje plats i Herrsingel B samt en andra plats i Pojkdubbeln 16 år. Bra kämpat Todd och GRATTIS ! Det är inte illa, en 2:a plats och två 3:e platser, efter en vecka i Karlskrona. Välkommen hem på lördag, vi längtar efter dig.


Ponnygalopp

Lite trevlig läsning inför det Skandinaviska Mästerskapet i augusti !

Poänglista

24/7

Javisst ja, glömde ju min "vanliga" kommentar den 24:e i varje månad !

5 månader kvar till julafton...


Onsdag 23/7

Dagens tennisrapport:

Todd blev 3:a i PS 16 och har gått vidare till semifinal i Herrsingel B samt Pojkdubbeln 16 år som båda ska spelas idag, torsdag. Mycket tjat om det här men jag tycker ju han är så duktig. Min stora kille ! På fredag eller lördag kommer han hem och då får vi fira.

Karlskrona TK

Igår var det mycket bad härhemma, riktigt varmt blev det i solen så jag tror jag badade tio gånger minst. Linn och Jeff också. Försöker lära Jeff att dyka men han har inte riktigt kommit över "tröskeln" än. Jeff har börjat cykla mycket också, först igår var han ute på en tur med Linn. Senare på em/kvällen när Kenta var och hälsade på farmor (vi tänker på dig) så cyklade Jeff och jag och Moa ner till sjön så hon kunde få bada lite oxå. Elmoppen funkade utmärkt på den stigen ner till sjön som är lite bredare. Vi tog vägen över Svista hem men denna gång blev det inget gullande med fölen för Jeff hade bråttom hem, de av pappan utlovade tunnbrödsrullarna hägrade. Och de var goda.

Ska väcka Jeff snart för vi skall åka till Rosse innan det blir för varmt ute, Kungen har fått två vilodagar så idag måste han motineras. Längtar till måndag då jag planerar att ta hem mina shettiskillar, allt blir ju så mycket enklare då.
Sedan blir det bad kan jag tro, och en tur till Danderyd. Och vi väntar ju ivrigt på Todds resultat från dagen.

Tisdag 22/7

Idag har jag varit och jobbat. När jag kom hem straxt efter två fixade jag lunch till den övriga familjen. Sedan åkte Kenta och jag till Arninge för att handla lite kemikaler till poolen, mat och lite mer golv till Linns stuga. När det var avklarat slängde jag mig i poolen, det är så skönt.

Todd har verkligen flyt nu, vann båda sina matcher. Så idag onsdag har han tre matcher att spela, Semifinal i PS 16, den första dubbelmatchen samt fortsättningen i HS B. Lycka till gubben ! (lyckospark) Till middag blev det kyckling fajitas (gotti gott gott) vid TV-sappande mellan DN-galan och Allsången.

Hallonpaj

Idag har det varit åska och regnat här. När Jeff red åkte jag hem och fixade lunchmiddag. Sedan hämtade Linn honom på moppen. Kenta har bl a forsatt med golvet i Linns hus idag och storstädat övervåningen medan Jeff och jag var ute plockade hallon till kvällens paj. Linn har åkt till en kompis. Det gick även bra för Todd i Herrsingel B, 6-3, 6-1, tyckte jag han sa. Då blir det två tuffa matcher för honom imorgon.


Mer tennis...

Grattis Todd som även vann dagens match i 16-års klassen, 6-0, 6-0.


Här är lottningen till tennisturneringen i Väsby som Todd ska spela när han kommit hem från Karlskrona.

Väsby TK

Söndag 20/7

Jeff och jag var iväg till Rosse på "förmiddagen". När vi kom hem badade vi allihopa i poolen. Skönt men kallt eller kanske uppfriskande är rätt beskrivning. Todd ringde och rapporterade sitt resultat i den första matchen i Karlskrona, PS 16, vann med 6-2, 6-1.

Skjutsade Kenta och Jeff till Söderstadion där det skulle kolla på Hammarby VS Örebro.



Bajaren Jeff




Typ 18000 på läktaren...



Laget tackar fansen

Jag åkte förbi ICA på vägen hem och hyrde en film till Linn och mig, Stephen Kings 1408.
Den var spännande men inte så läskig som jag trott. Mer komisk i de "rysliga" scenerna men skådespelarna var bra.



Hämtade grabbarna i Mörby Centrum efter matchen som slutade 1-0 till Hammarby.
Todd förlorade sin match i PS 18 med den äran mot Sveriges 7:e bästa 91:a, 3-6, 3-6.
Idag måndag spelar han fortsättningen i PS 16 samt sin första match i Herrsingel B.
Lycka till !


Lördag 19/7

Sovmorgon idag, vaknade nio. Fixade frukost, och löste lite korsord till den. Tog ett dopp. Åkte en promenad med Moa. Städade i boden, sopade, kastade och gjorde plats för min elmoppe så man kan ha den där och samtidigt komma åt hästgrejorna. Det Ni. Sedan åkte Jeff och jag till Rossman. Vi tog in post och kollade Yoshi åt "Larssons". Linn mötte Jeff då han red förbi hemma och sprang med på den resterande ridturen. Sedan åkte vi hem och badade i poolen. Gjorde toast som lätt lunch till barnen medan Kenta var och handlade. Sedan blev det Faijtas till middag. Tog en långpromenad med Moa och åkte till Svista och gullade med fullblodsfölen där, sååå ljuvliga !
Nu skall jag se vad som bjuds på TV...

Fredag 18/7

Vi skjutsade Todd tidigt till tennishallen där han blev upplockad av tränaren för vidare färd till Karlskrona. Kenta och jag hann med ByggMax, Krauta och Willys och var hemma till nio igen. Så skönt ! Nästan ingen i affärerna den tiden förutom en och annan byggjobbare då. Sedan blev det frukost och pyssel härhemma. Sedan åkte vi alla till Täby Centrum då Jeff behövde nya gympadojor då han slitit ut sina totalt. Kenta kollade på TV-apparater som han hjälper sin far med. Sedan bar det av till Krauta igen för att köpa lite golv till Linns Cottage. Hittade "Flizan" , Cecilias katt som vi passar medan dom är i Frankrike, i ett buskage när vi kom hem. Hon kan ju inte vara ute på samma sätt i Solna så hon tycker det är så kul och vill vara ute nästan hela tiden här. Lunchmiddag blev det kl fyra, Tacos, sedan kom mor och far med ett härligt lass jordgubbar som vi kalasade på. Pappa hade ju inte sett poolbygget på ett tag så det var trevligt att de kom på visit. Rosse fick en välförtjänt vilodag då vi körde honom i torsdags i ett rätt hårt pass.



Enhörna

Efter ridning och tennis på förmiddagen bar det av mot Svägerskans syster i Enhörna. Där tillbringade vi en underbar eftermiddag och kväll. De som ville fick åka båt, bada och testa vattenskidor. Senare på kvällen när vi kom hem från Mälaren blev det drink med tilltugg för "Mammorna" medan "Papporna" sprang en träningsrunda på 1,2 mil.
När dessa aktiviteter var avklarade blev det en härlig grillmiddag.

Tack för en trevlig dag !




(Nästan) hela familjen Åkesson på båttur




Jane & Tim väntar på sin tur




Kenta var den enda som testade vattenskidorna




Looki, looki, one hand only !



Staffan dök från ångbåtsbryggan



Vi kollade när ångbåten "landade"




Den fina ångbåten


Ny hyresgäst...

...höll vi på att få idag när denna vackra ödla spatserade in i vardagsrummet !



Tyvärr missade jag det hela då jag var på jobbet.
 När jag kom hem "gick" jag en promenad med Moa
och sedan mockade jag ur stallet med Linns hjälp.
Skall skura, byta tuggade plankor och måla
innan Petter och Rosse skall flytta in igen.

Ringde till "Petter" idag, de skulle kolla på några shettisar i helgen
 så jag får väl lugna mig någon vecka till innan jag hämtar hem honom.

Imorgon blir det ridning på morgonen för på eftermiddagen skall vi
 till Enhörna och hälsa på Maja & Leon, två katter ur vår sista kull
som är jämngamla med Basse och Staffans Yoshi.



Badjävlarna alias Jeff och Jane 14/7



Tim som can swim !

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Till sist vill jag säga GRATTIS till min kusin, Ninia som fyller 30 år idag !

Hurra, hurra, hurra, hurraaaa.


Frankrikes Nationaldag

Matchen blev tuff för Todd igår, förlust då han mötte förste seedade direkt. Nu har han träningsvecka på Näsaäng innan det bär av till Karlskrona på fredag. Där har han fått en bra lottning i PS16, sägs det. Där är han anmäld till fyra klasser, PS16, PD16, PS18 och HSB. Linn stack till Täby med en kompis så jag skjutsade Todd och Linn samtidigt på förmiddagen.

Karlskrona TK

Jeff ringde Jane och de red ut tillsammans, den nya stigen som Jeff har lärt sig och kallar "Mörkmården". Jag tog med mig min bok, Rödhake av Jo Nesbo, som jag läste medan de var ute och red. När vi kom hem blev det hamburgare till lunch och sedan dopp i poolen.

Igår gjorde jag en supergod middag med mitt fläskkarré stycke på drygt två kilo jag hade. Äppel och vitlöks späckad och sedan in i ugnen drygt två timmar. Gjorde rödvinssås och ris till, Blev mumsigt värre, tyckte nog alla utom Jeff som har det kämpigt med köttstycken...

Nu är småkusinerna här och badar och leker med Jeff.


Bion Mamma Mia

Filmen var verkligen jättebra ! "Streepan" är så underbar. Alla Ni som funderar på att se den, gör det !

Igår på kvällen var det som "vanligt", cyckelpromenad på kvällen och en omgång plump efter det. Sedan sängen.

Idag stack Jeff och jag till stallet direkt efter frukost. När Jeff red ut i skogen tog jag en snabbfika hos Staffan & Nettan. Språkade lite med min bror om ett datorkrångel jag har på en av datorerna, och som vanligt är han den rätta att vända sig till. Klockan 11 var ridningen klar och vi var hemma igen 11.15. Nu är det lugnt tills i eftermiddag då vi skall till Norrtälje, Todd har match där cirkus 16.30.

Untill later...





Tack Jane

Denna fina teckning skulle jag fått på min födelsedag, Jane hittade den i veckan, så jag fick den nu istället !





Lycka är...

Att vakna och det är redan tjugo grader ute. Så man skyndar och ta på sig "bikinin" för att sedan väcka maken med att man plumsar ner i poolen, skrämmer slag på katterna och Moa som tror hon måste slicka på hela mig för att få mig torr !



Mamma Mia !

Ska jag kolla på imorgon.




Hemsida Mamma Mia

Lat fredag

Jeff har tagit simborgarmärket idag när han följde med Tim till simskolan, tredje året han tar det.
Jag har bara plockat och pysslat lite härhemma. Todd har varit och tränat tennis medan Kenta var och handlade. Linn har jag bara sett till när det var sol ute och vid lunchen. Vi åt farmors goda gryta (rester från igår)  till lunch med ris idag. Todd och jag har spelat en omgång plump. Och nu har vi med gemensamma krafter satt äppelpajen i ugnen. Idag ska "Kungen" få vilodag. Måste ta en tur med Moa snart, det blev dåligt med det igår.




Rockstar

Gillar texten på denna låt...




Torsdag

Idag har vi varit på härlig lunch hos Farmor & Farfar. Tack för det !  Barnen spelade lite minigolf på deras bana som finns precis utanför balkongen. Gott fika blev det innan vi åkte hem.

Sedan tog Jeff ett snabbdopp innan vi åkte till Rosse. Linn hängde med och red en sväng på Oliver med Bernita som red Pepper. Jeff red själv och tränade lite intervall trav och galopp på kilometerängen vid mobbförrådet.  Todd och jag spelade plump medan vi väntade på ryttarna.

Nu hoppas jag att Todd skall baka äppelpaj snart...

Todd fick W.O. på matchen imorgon så han ska inte spela förrän på söndag 16.30 i Norrtälje Spelen.

Lottning Norrtälje Spelen


Cykeltur

Barnen, Moa och jag gjorde en cykelutflykt i går kväll. Vi tog vägen ner till Körlinge sedan fortsatte vi över Svista och förbi Garnsviken och tog den vägen hem. Det blev långt att springa för Moa så hon "tjuvåkte" med mig ett par sträckor. Vi passade på att kolla lite efter Solis, men ingen katt i sikte tyvärr. Det är nog den längsta sträcka Jeff cyklat och han kämpade på bra. När vi kom hem blev det tea och resten av mormors bulle som blev över sedan hon varit här och fikat och tittat på poolen tidigare på dagen. Vi spelade ett par omgångar "Dam" (kortspel) till teet innan det var läggdags.



"The King and I"

Idag var det hoppträning på morgonen kl 10 försökte få med Linn men hon tyckte det var alldeles för tidigt... Vad säger man, dessa tonårsbarn. I love them. Jeff & Kungen tyckte ialla fall det var en bra ide´. Jane och Simson var oxå med. Min kära svägerska hade med sig fika, vilken bullmamma va ! (Bullmamma är typ det finaste man kan va i mamma väg, bara så Ni vet) Träningen gick bra och jag hade laddat med värstingkameran med "hjortballen" men inte kunde jag få till såna bilder som Kenta kan ändå... (Skit bakom rattarna tror jag) Jeff och Jane är verkligen duktiga och verkar suga i sig från lektionerna från gång till gång. Här är ialla fall några bilder...



Skitt, pommes frites, staket i vägen ...
Kusinerna, dom är verkligen bästisar !



Ett staket till...
Strömhoppning!



Jeff & Kungen



Jane & "Prinsen"



Inte titta ner, Jeff !



Jane & Simson



Hur var banan nu igen ?



Bakifrån



Lille häst, lille häst
sicka skutt du tar
sitter svansen ändå ändå kvar ?



Aaaaaand lift of !



Tjohooo !


Strålande sol !

Vaknar man av idag, härligt.

Bosco

Mamma fick en försenad present av mig idag. Denna tjusiga bild på Bosco inramad. Tagen i söndags, 6/7-08,  på mammas kalas.



Bosco

1993-04-21

På jobbet

Skriver en rad här från jobbet !

Igår kom hovis och skodde "Kungen" som Jeff kallar Lilla Ross Man. Ösregnande mest hela dagen så det blev en ridtur i regnet för Jeff och Kungen. Sedan lekte han med en kompis på eftermiddagen. Linn åkte till stan med en massa tjejkompisar och istället för Grönan blev det Bio. Vi andra höll oss mest hemmavid.

När jag åker hem från jobbet skall jag hämta Todd som tränar på Näsaäng.





Måndag 7/7

Idag regnar det !

Träffade syskonen med familjer igår när vi var och firade mamma. Det var förstås både trevligt och gott. Kenta, Todd och Staffan sprang dit, 1,1 mil, men Todd tyckte nog att det var lite väl långt.



En av mammas fina pelagoner



Paketöppning


Promenad

En bild från dagens promenad med Moa, Findus följde med en bit men det blev läskigt när vi närmade oss motorvägsbron. Är stigarna hyfsade går det bra att köra även där.



Nu springer Kenta och Todd iväg till Staffan för att hämta upp honom sedan forsätter joggingturen till födelsedagsbarnet !



Dagens födelsedagsbarn !


GRATTIS lilla MAMMA !



Älskar dig ! Puss & Kram


(bilden är ju förstås från 60-års dagen)

Lördagen

Försökt leka "Indian" och smyga upp för att inte väcka de andra i huset. Det blev en sen kväll efter en trevlig och god middag hos min bäste broder. (min enda) Tack för det ! Vi åt gott, drack gott och sedan sjöng vi "Singstar". Inte förrän klockan ett låg vi i våra sängar.

Ännu har inte regnet kommit hit som de hotat med. Igår var vi mest hemmavid. Todd åkte och spelade tennis med en kompis ett par tre timmar. Han och jag åkte och handlade lite på vägen hem. Todd är så juste när vi handlar och hjälper mig så bra. Dels är det tråkigt att handla själv och jobbigt !

Småkusinerna (Tim & Jane) kom över och lekte och badade på eftermiddagen. På förmiddagen då de ännu inte blåst upp och solen värmde ordentligt låg jag och guppade på min luftmadrass, så sköönt ! T o m så skönt att jag slumrade till en stund. (Tur att man inte ramlade av och fick sig en kallsup !)
 
Var förstås på promenad med Moa, hon har redan efter tre dagar med elmoppen, börjat fråga mig om det inte är dags för en promenad snart ! Ibland vill hon sitta en stund mellan mina fötter men det är nog bara för att göra matte glad tänker jag.

Bästa dagen

Vid poolen hade vi igår eftermiddag. Solade och svalkade sig med ett bad emellanåt. Jane kom över efter hon varit hemma och bytt om efter stallet. Hon badade mest hela tiden. Hoppas hon blev varm av promenaden hem. Bakade goda havreflarn som vi fikade  med. Efter en sen middag tog hela familjen en promenad till travstallet vid tiotiden. Så underbart varmt ute och nästan inga mygg alls.

Hoppas på en lika fin dag idag och den ser ut att börja bra fast de sagt att det skall bli regn idag.

Lokal hopptävling i Edsbro

På den amerikanska nationaldagen bar det iväg till Edsbro. Jeff och Ross startade en LD Clear Round där. I 29 graders värme och bromsar som var stora som helikoptrar, började de ridningen. Hinder nr 3 var precis när man vänt från utgången, en maxad oxer, och som visade sig vara ett utslagsgivande hinder. Både Jeff och Jane blev uteslutna på det hindret i första rundan men gjorde ett tappert försök med en omstart som tyvärr också den misslyckades. Jag tycker ryttare och ponnyer gjorde bra ifrån sig ändå, övning ger färdighet. Linn var snäll och följde med som tränare och vi mammor fick sköta markservicen som vanligt. Tack Nettan för en god picnic. Sedan vi tittat ett tag åkte vi hem till ett uppfriskande dopp i poolen som idag hade rekordnoteringen på 20,5 grader.


Jeff & Ross kollar in banan !



Jane & Simson



In action



Sötast i världen, med gräsmage och allt !





Morgonstund har guld i mun

Vaknade tidigt idag och när jag kikade ut var det ett strålande väder. Kunde ju bara inte ligga kvar i sängen då.

Kvällen igår bjöd på trevligt sällskap och en alltid lika sprudlande Caroline som överlyckligt öppnade sina paket som om hon fortfarande var ett litet barn. Magen börjar synas ordentligt nu och det ska bli så spännande. Hon hade gjort härliga pajer, en kräftpaj och en "livpaj" (oliver) med sallad och hembakt bröd till. Och som vanligt bakat sina supergoda, perfekta bullar, samt en underbar chokladtårta med jordgubbar. Vi bokstavligen rullade hem ifrån Vällingby med Bilbo Bagger som sällskap.

Idag blir det till att röja lite hemma, sol och bad vid bassängen och på eftermiddagen ska vi till Rosse då Jeff ska ha en galopplektion för Bernita. Todd ska träna vid Näsaäng med en kompis. Linn har en förhoppning om att ta sig till Bromma då det troligen är E.M.D. som ska dit.



Den här bilden är så underbar på Caroline och Josefine, 
det är första sommaren jag hade med dom, 1987.



Min älskade Houri´




Dags för "promenad"

Var ute på en tur idag och provade min elmoped, vilken frihet, att kunna "gå" en rask promenad med sin hund (och katt) igen ! Jeff hängde med på cykeln.






Nu skall vi straxt åka och fira Caroline hemma hos henne i Vällingby.

Hoppträning

Idag var det hoppräning på Lilla Rörby !



Uppvärmning



Fenix, Lilla Ross Man, Manolito och Simson.



"Studs" träning



Lägg en volt



Stilstudie på  Jane



Team "JR"



Tjoho vad kul !

Världens bästa Caroline !

Fyller år idag !




Grattis Carro, we love you !




(bilden är från födelsedagen 2005)

"Tor" har tagit vår modem !

Igår var det ett fasligt väder just över vårt hus, Åskan slog ner och slog ut modemet. På morgonen idag innan jobbet (där jag är nu) var jag förbi på Elverket i Vallentuna och böt ut det mot ett nytt fint med trådlösfunktionen direkt i modemet. Hoppas vi slipper fler åskväder som tar just vårt modem i sommar. Man blir ju alldeles lamslagen när inte internet funkar därhemma. Tänk när jag var yngre, då "slapp" man internet och mobiler och det gick ju bra det med. Men jag måste ju erkänna att det är två utmärkta uppfinningar.

Klockan tre inatt vaknade jag, snacka om inbyggd väckarklocka ! Linn och hennes kompis skulle nämligen skjutsas till Skansen för att köa i "tid" till Allsången i kväll... Det är E.M.D. som ska uppträda där och de ligger just nu överst på Linns idollista. Så kolla på TV ikväll vid ståläktaren om Ni inte kan få se en skymt av Linn. Jag kom hem vid halv fem och fick ett par till timmars sömn innan det var dags för att göra iordning sig för jobbet.

Igår var det galopplektion för Jeff och Ross, bilder finns på Nettans Blogg.  Idag ska de ha en ny lektion kl 14.00. Och imorgon blir det hopplektion. Rosse är rund och go om magen, men han har det ju så underbart i hagen med alla andra shettisar och lektionshästar. Märkte ju när vi åkte till Malmö, att magen försvinner till stor del när man kommer bort från gräset ett tag, det är ju mest vätska. Vi jobbar på den till tävlingarna i augusti. På fredag blir det en liten clearround hoppning i Edsbro. Jeff och Ross första "riktiga" hopptävling.

Todd tränade två timmar tennis igår med en klubbkamrat och det funkade bra trots att förkylningen inte riktigt gett med sig ännu. De ska "köra" två timmar idag med. Nästa tävling som Todd är anmäld till är Norrtälje Spelen 11-16 juli. Sedan bär det av till Karlskrona på tävlingsläger den 18:e juli.



RSS 2.0