Party

Igår var vi och firade Carins högtidsdag. Hon hade dukat till fest i sin föreningslokal i området där hon bor.

image155

God mat,  mycket dricka, hög musikvolym och trevligt sällskap. Tack Carin.
Vi åkte hem vid tolv, men Jeff och jag fick åka tillbaka när vi kommit hem för han hade glömt
sin älskade Guns.n. Roses tröja.

image156

Den här fina presenten hade Kenta och Carro köpt från oss alla.

"For your eyes only"


Fredag morgon

Nu är Todd hemma och välbehållen. De förlorade sin dubbel med 0-6, 3-6 men var nöjda med sitt spel. Hittade en sista minuten hem för Todd, så Kenta var och hämtade honom på centralen inatt vid 12.
 
Ikväll skall vi gå på Carins fest för att fira hennes 50-års dag. Vi var ju hos henne i tisdags kväll oxå och käkade tårta och åt upp alla hennes goda natur snacks.

Huvudvärken lugnade sig till kvällen igår. Blev bjudna på middag av Staffan & Nettan, någon härlig stark Indisk hämtmat från Åkersberga. Tack det var supergott.  Felicia var där också och de hade nog rätt kul kusinerna, "instängda" i Tims rum (bastu), massa skratt och stoj hördes ialla fall genom dörren. Vi spelade Buzz, något frågespel på TVn.

Nu ska jag släppa ut kusarna.


Byggare Bob

image153

Tjo, vad det blir livat i holken på lördag...


Ture

image152

Såå sööt !

Ut på flygtur ?

image151

Moa den flygande hunden !

Headake

Vaknade i natt med en fruktansvärd huvudvärk, kröp upp och tog en bamyl koffein. Kunde ialla fall somna om och Kenta var snäll och gick upp och fodrade. Jag fick ta två Eaze på morgonen, som Nettan rekommenderat, sedan somnade jag om en stund till. Fick hjälp med utsläppet oxå. Nu har jag suttit i solen en stund och solat ansikte mot den varma husväggen. Nu känns det mest som ett grustag i huvudet... Kom på att jag endast druckit en kopp kaffe igår på morgonen, kan man bli så beroende ?, var ju samma visa i Danmark i sommras när jag hade mitt värsta migrän anfall nånsin.

Jeff och Linn har just gått ut i stallet för att mocka och rida. Linn, stackarn, ska dra ut fler mjölktänder idag.
Och Todd spelar sin dubbelmatch idag vid fyra snåret. Håler tummarna men paret dom möter är topp tio i Sverige.
Men, alla kan ha en dålig dag...
 
Hoppet är det sista som överger människan.


Känn ingen sorg för mig i Göteborg...

Vinst

Todd & Anton vann sin dubbel idag efter en strålande insats. Nästa match blir imorgon, spännande. Grattis killar !

Till middag idag serveras det mjölkmakaroner och köttbullar, Todd är inte så förtjust i dessa makarutlar så man får passa på...

Linn och Jeff har ridit, Jeff 2 rundor idag, en med Ross och en med Ture. Jag har jobbat klart för denna vecka hos Tåg Otto HB.

Mamma och pappa har bröllopsdag idag, hela 48 år. Starkt. Det blev en liten lyxigare lunch då, Taco Bar i Danderyd. Mums!

Nu till middagen...



image150

Anton & Todd på KM i Näsbypark 2005. Vilka sötisar.



Lovley "Britney"...

Tur att man har ett så snällt och överseende fullblod !
Halkade i morse när jag skulle släppa ut henne, när jag låg där och kravlade och kände efter om jag var hel och hållen eller var det gjorde som mest ont stod hon bara lugnt där och kollade vad jag sysslade med. Vilken syn, hon skrattade nog i smyg....

image149

Våffeldagen

Igår var vi hos pappa och mamma på middag, det var gott, Cecilia och Staffan var också där med sina familjer.  Todd förlorade sin singel efter en lång tresetare mot en 92:a kille, så nu ser han fram emot dubbeln på onsdag, som han ska spela tillsammans med kompisen Anton.

Igår körde jag Ture och Linn och Jeff var ute och red som vanligt, det är ju rätt hårt nu när det är fuset och ett par minusgrader om dagarna. Hästarna fick var ute till halvåtta då vi kom hem från mina föräldrar, dom trodde nog vi glömt bort dom, men det blir så tidigt att gå in redan före tre. De hade ialla fall gått i väg och stod inte och hängde vid grinden.
 
Idag blir det våfflor till middag. Nu ska jag släppa ut pållarna och åka till jobbet.

Ciao

image148

50 år !

image147

Grattis Carin
på födelsedagen
sa
brorsan med familj !

Till min pappa

image146

Grattis på födelsedagen !

Puss & Kram

Jippie

image145

Mål för laget !

Centralen

image143

Hej då Todd !

Påskdagen

Nu har Todd åkt till Göteborg med tåg i morse. Hoppas han får det kul där och vinner några matcher. Jeff är i Solna och spelar Max-cupen, det är en fotbollsturnering. Skulle spelas utomhus på konstgräs så det var till att packa på honom en massa kläder.

Idag var det så kallt att vattnet frusit ner till stallet, hoppas det tinar upp under dagen. Annars blir det till att bära en massa hinkar. Linn och jag sitter och slötittar på en film, "vittne till mord", lite halvseg med en yngre Harrison Ford.



image142



Ha det bra!



 


Smile !

image141

Celebrity Skin xx

Hej !

image140

Lilla Ross Man

Bostadsbrist ?

Till sist kan vi meddela att det jublas hos alla småfågelfamiljer i Körlinge. 8 stycken nyproducerade småhus är under uppförande.

Entreprenör: JeffKenta Bygg AB

image139

Påskäggsjakt !

image138

Påskägg

image138

Påskharen har varit här !


Glad Påsk

Nu ska jag ut och arrangera den STORA PÅSKÄGGSJAKTEN 2008, så det är klart när barnen vaknar. Har skrivit en massa ledtrådar och lagt i påskägg och när de kämpat en stund kommer belöningen. Släpper ut kusarna när jag skenat runt klart med äggen. Här är det strålande sol, snö och ett par minusgrader.

image136

GLAD PÅSK !

Nöjd

Så där nu känner jag mig rätt nöjd med designen för idag.

image135

Kväll

Nu har vi ätit en härlig middag, farmor och farfar har precis åkt hem. Och jag sitter här och finslipar designen på min blogg.


Dagens ridtur

image134

                           Jeff & Ross, Jane & Ture, Linn & Britta.

Gossekissar

image133

                                    Solis & Findus

Påskris

image132


   i stallets färger !

Långfredag

Godmorgon, har varit uppe sedan kvart över sex. Fixat med hästarna, tvätt och disk bl a.

Jag har även bokat en biljett på SJ till Todd på söndag, inga billiga grejor... Konstigt att det är billigare att flyga än att åka tåg. En enkel ungdomsbiljett till Göteborg gick på 645 spänn, det är ju sjukt. Flygbiljetten skulle kosta 495, men tyvärr passade inte tiden och det är lite krångligare att ta sig från Landvetter än Göteborgs Central.
Det är ju dessutom miljövänligare med tåg då borde det alternativet vara billigare, så folk inte lockas till att ta flyg pga lägre pris.

Todd har åkt på extra tennisträning kl 9.00 - ?
Idag ska Jane komma och rida en sväng med Jeff och Linn. Ikväll kommer farmor och farfar på middag.
 
Och imorgon kommer kanske påskharen ...

image131

Väntar

på att Kenta och Todd ska komma hem så jag kan sätta på potatisen. Steken blev lyckad, det ska bli så gott.
Inte en påskkärring i sikte ännu ...

image127image128image129image130

Ny energi ?

I morse när jag släppt ut hästarna och satt vid datorn en stund, kom Caroline på besök. Hon är alltid så sprudlande glad och smittar av sig med sin enorma energiutstrålning.

Efter hon åkt fick jag fart i baken (eller var det kvasten). Stack och handlade i Arninge, det var ju typ inte bara jag utan halva jordens befolkning där.

När jag kommit hem och fodrat lunch åt hästarna samt packat upp varorna. Satte jag igång med Mammas goda Porterstek, det är första gången jag gör den, men det ska nog gå bra. Sedan hängde jag ut täcken för vädring samt håller på att bädda rent i vår säng.

Nu har jag precis tryckt i mig en "ubåt". När min kompis Drutten och jag blev hungriga i Prästgårdsstallet på 80-talet gjorde vi alltid sådana. Vi handlade baguette, ägg, majonäs, skalde räkor och grönsallad. Och stack oftast hem till henne för att fixa iordning. Idag hade jag allt utom räkorna, men det är gott det med.

Nä, nu måste jag kolla till steken.

Förresten, har Ni sett att jag fixat en Gästbok under "Länkar", skriv gärna nå´t där.

image126

Skärtorsdag

Idag skiner solen och det är ett par minusgrader nu på morgonen. Har ju varit dålig med påskpyntet så jag var ute en sväng i morse och satte upp lite fjädrar i min hägg. Några porslinstuppar tog jag fram oxå. Känns ju som man just tagit bort julpyntet...

Idag är det vårdagjämning, tycker det är ett sån´t härligt ord.

Igår var Jeff och Ross på ridlektion det var hoppning, de värmde upp först och sedan fick de börja hoppa på ett hinder på ena långsidan. Som avslutning fick det hoppa en bana med fyra hinder. Det gick jättebra, Ross tyckte det var livat värre. Nu är det påsklov från lektionsridningen till april.
 
Ska åka en sväng och handla idag, det förväntas väl påskägg på lördag.


image125

Kompis !

image123

Jag vet inte vem som är gladast när Jeff kommer hem från skolan, Moa eller Jeff ?

(Jo jag vet, det är jag...)

Fire in the hole !

image122

Kentas steneldning i poolgropen !

Dymmelonsdag

Så här ser ut när man står på vår trapp denna morgon.

image121

Man ser spåren efter barnen när dom gick till skolbussen...

Ska iväg till jobbet när jag borstat tänderna och släppt ut hästarna.
Må bäst !

Tisdag

SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

Den fina islycktan

som jag fick när jag fyllde år fick vi användning för igår.

   

Yes

Propositionerna till ponnygaloppen har kommit !

www.unggalopp.nu

Minnesluckan 17/3

image119

Så här mycket snö var det 28/2-2007 !


En ny vecka

Idag har vi varit på "kvart" samtal med Linn och hennes mentor. Det var ett positivt möte.
Denna vecka är det ju bara fyra skoldagar innan påsklovet börjar.  På söndag ska Todd åka till Göteborg för att spela inomhus SM där. Dom bor på hotell Örgryte och har träning varje dag. Hans första match är på måndagen. Är sedan kvar där så länge han är kvar i tävlingen.

image117

Moa slappar i sackosäcken !

Snart kväll

Idag har solen tittat fram då och då, det räcker för att tända hoppet...

Jeff och Linn har tränat på Plastic, lyxigt med privatträning då inga andra kom, vi passade på att titta på söndagskomben på en gång. Todd var i tennishallen med sina kompisar där och tränade av och till från 11.00 - 15.30.

Nu är Linn och Jeff vid "graven" och tänder en islyckta, dom skulle möta Jane där som skall komma över och rida en sväng med dem på kvällskvisten.

Blir nog fruset i natt för det känns väldigt kyligt ute.

Kenta har grävt i "bassängen" mest hela dagen.

Ha en skön avslutning på denna vecka !

Ett år av saknad...

image109

November Rain xx

e: Troon xx   u: Rainbow Music xx   ue: Sayf el Arab xx

2003-03-18 -- 2007-03-16

image110

image111

image112

image114

image116
image117
image118

image120

                                   ♥ Rain för alltid i våra hjärtan ♥


                                                        R.I.P
 

Startat

dagen med ett bad, när jag torkat ska jag ut och fodra. Vaknade av mig själv kl 06, tror att min kropp börjar förbereda sig för sommartiden. Vilket blir härligt, bara två veckor kvar !

Galoppträningen igår gick super, Ross fick ha achennosgrimman och han var så reglerbar för Jeff denna gång, trav där det skulle vara trav, canter (lugn galopp) där de skulle ha det och sedan när de gjorde en provsstart gick det oxå som det skulle, fullt ös ena långsidan när ridläraren sänkte armen och sa RID.
Britta var också väldigt skötsam, mkt lugnare och avspändare. Och Linn kunde njuta denna gång, utan att kämpa som ett djur.

Igår kollade vi förstås på Melodifestivalen som så många andra, jag tycker det var bra.

Nä, på med kläder och ut...

Minnesluckan 15/3

image109

Todd & Jeff sommaren 2003.

 

God morgon

Sitter här vid datorn och väntar på att hästarna ska äta upp sin frukost så jag kan släppa ut dem i hagen sedan. Som vanligt med ett stort glas Earl Grey på morgonen.

Friday

Idag var Linn och jag ute en sväng med hästarna tillsammans, Jeff hade lekdag hos en kompis idag. Det var trevligt men vi är väl alla trötta på detta fuktiga väder. Detta var första gången Moa vände om och gick hem igen...Åldern börjar ta ut sin rätt eller också tyckte hon Britta var för busig. Annars älskar hon ju när jag ska ut och köra. Har tagit ett bad i mitt härliga bubbelkar nyss. Kenta är i köket och bakar...Todd tränar mellan 18-21 ikväll. Snart skall vi kolla på TV, blir väl Let´s Dance eller Så ska det låta.
I morgon är det galoppkurs igen hoppas vi slipper regnet då. Ha en trevlig fredagkväll !

Minnesluckan 14/3

image111

Houri´ och jag på terrängritt i Märsta.

(min första alldeles egna häst)

Minnesluckan 13/3

Minnesluckan 13/3


Petter-Gull

It´s a foggy day in London town...

Hej!

Idag är jag hemma, fixar lite med viktiga papper, disk och tvätt. Ska ta min andra kopp kaffe snart, jag är ju en sån där konstig människa som näst efter "riktig" latte gillar "fulkaffe" (snabbkaffe).

Ska försöka hinna baka något oxå innan alla barnen kommer med bussen vid halv tre.

Idag simmar Jeff med skolan, de har som krav i skolan
(årskurs 2) numera att man ska kunna simma ett visst antal meter.
Men Jeff har ju tagit simborgarmärket påde 2006 och 2007 så det är inget problem för honom.

Kommer ihåg när jag skulle lära mig simma på kära gamla Älvsjöbadet...
Skulle få följa med min kompis och granne till hennes landställe en vecka om jag klarade det, hårda krav på den tiden. Missade ialla fall den första uppvisnigen men envis som jag var gjorde jag om det och klarade det. Snacka om morot...

Det är en speciell lukt där som doftar sommar, ibland på vissa ställen utbrister jag och min syster "här luktar det Älvsjöbadet". Vi har kommit på att det växte popplar där, så varje gång man passerar en poppel med den lukten kommer alla de underbara barndomsminnena tillbaka. Snacka om att luktsinnet etsar sig fast i hjärnan.

Ialla fall när Cilia och jag åkte hem från KS i Huddinge förra torsdagen så åkte vi förbi det kära gamla Älvsjöbadet, vi passerade även höghuset i Hagsätra där vi tillbringade våra första år. Allt ser så litet ut och avstånden mellan olika plaser är kortare än vad man minns. Huset var ialla fall rejält uppsnofsat och renoverat. Man fick en speciell känsla när man åkte förbi där. Nostalgi kanske är ordet.

"Minnesluckan"

image105

En favorit bild på Todd vid Kentas Dahlior sommaren 1995.

Jag vet

Har varit dålig på att blogga idag.

Jeff har ridit lektion på Rosse, de tränade bl a framdelsvändningar, de var jätte duktiga, vet inte om det var Jeff eller Ross som förstod vad ridläraren sa, Jeff påstod att det inte var han...

Linn red en runda och hade sedan pysseldag med Britta i stallet, hon var så fin med fluffig svans och man. Jag blev jätteglad. Nu måste jag bara "trimma" manen någon dag vid tillfälle också. Britta har snart tappat det mesta av vinterpälsen. Längtar tills det blir så varmt att hon kan få gå utan täcke i solen.

Britta fick ny bädd idag för husse hade varit snäll och mockat ut åt henne under dagen. Det första hon gjorde ?
Rullade sig så klart !

Imorgon kommer kusinerna med hem, Jane ska rida med Jeff och Tim ska hålla mig sällskap ett tag då Nettan och Staffan är på kurs och förkovrar sig.

Och du min lilla mamma , tack !

Kram Svettpärlan

Tisdag kväll

Efter jobbet idag har jag lagat tvättmaskinen, tvättat, vikt och hängt tvätt, hjälpt Linn och Jeff med hästarna, de var ute en sväng med Ture och Britta, lagat middag, installerat ett program till Kenta på datorn. 
 
Nu softar jag en stund vid datorn, softar förresten, Linn spelar musik i sitt rum (vänster öra) och Jeff spelar guitarhero (höger öra) jag försöker koppla av någonstans i mitten. Lätt va!

Önskar jag kunde göra som hunden, ligga helt utslagen i sackosäcken och sova lugnt i allt oväsen.


Morgonpigg ?

Kvart över fem vaknade jag av att Todd satt och åt frukost. Han ville träna tennis innan skolan, skulle möta polarna 06.10 i tennishallen. Så det var bara för Kenta att pallra sig upp. Själv somnade jag om till nästan kl sju.
 
Sedan började mina sedvanliga morgonuppgifter, väcka barnen, fodra hästarna, in och väcka barnen en gång till, se till att de får i sig någon frukost, samt skynda på dem så de hinner ut till bussen 7.30.

Sedan kan jag pusta ut en stund med mitt morgonte, innan hästarna skall ut och jag skall sticka till jobbet.

Have a nice day !


Dagens bak

image103

Snoddas

The hole family

image102

Basse, Solis & Findus

Mätt

Har just tryckt i mig två grillade med bröd som lunch (lite sent kanske). Dricker nu mitt härliga te som jag ej kommer ihåg namnet på, men det är kanel och kardemumma i allafall, ett påste från Willys.

Regnet har inte upphört, men fåglarna kvittrar för full hals, dom bryr väl sig inte om sådana bagateller som regn...

Hade tänkt ge mig ut på en tur med häst och vagn men är inte särskilt sugen idag. Det får bli en annan dag.

Masala Chai hette det

10:e mars

Hallå!

6 negativa

Måndag
Regn
Begynnande huvudvärk
Gegga i hagen
Pengarna slut
Värk i vänsterbenet

6 positiva

En härlig ny vecka
Det snöar inte
Ljusare på kvällarna för varje dag
Man möts av glada gnägg från stallet tidigt på morgonen
Pengar kommer om åtta dagar
Ingen värk i högerbenet

This could be the first day of my life !



Dagens

Här är några bilder från Jeffs Plastic Wonder träning på Täby Galopp.

image100

Linda ger anvisningar.

image101

Lookie, lookie, one hand !

Plastic Wonder

Är Täby Galopps mekaniska plasthäst. Den tränar sig jockeyna på för att finslipa sin sits och kondition inför galopplöpen. Tar med mig Jeff och Jane dit en stund idag för att få lite tips och träning inför ponnygaloppsäsongen.

Det blev ingen "ponnyridning" för deras lillflicka var sjuk, det får bli en annan gång istället och då kanske dom har lite bättre tur med vädret.

Regnet öser ner...

image99

Konstnärligt foto av Linn & Totto på Strömsholm.

Söndag

är en veckodag som i Norden är uppkallad efter den fornnordiska solgudinnan Sol, som även kallades Sunna eller Sunne.

Så nu vet Ni det.

Var som vanligt uppe först i huset, fodrade hästarna, sedan var jag inne och fixade lite med disk och tvätt. Släppte ut hästarna för en liten stund sedan, och nu har det börjat regna, ursch och fy.

Idag ska Todds tennistränare komma över med sin familj då hans fyraåriga dotter var sugen på att rida, hoppas det slutar regna tills dess !

Jeff bygger med lego, tycker det är kul att de typ av leksaker jag använde som barn håller måttet fortfarande.

image98

Dagens galopplektion

image94


Britta och Linn

image91

Ohh, skiit, en fotograf på banan !

image95

Rosse och Jeff

image96

Från sidan

Lördag

Idag bakade jag på morgonen, och denna gång blev källarfranskan lyckad. Så det blev varma härliga nybakta bröd till frukost.

Jeff och Linn har sin galoppkurs idag klockan två. Vädret är väldigt omväxlande, spöregn, sol, molnigt lite blåst osv.

Idag ska vi testa Nettans tacorecept till middag, Köttfärsen i ugn varvat med, cremfraishe chili, ost och nachos. Så jag måste åka och handla.

Hörs senare...

Moppesäsongen har börjat...

Moppesäsongen har börjat...

Linn ute på en tur idag kl 15.00.

Katt på hett...

...altandäck.

image88

Basse den gosingen !

Ännu en underbar

dag med sol !

Igår följde Jane med hem och red med Linn och Jeff, dom fick vänta tills jag kom hem från Huddinge. Men ljuset ökar ju med fem minuter per dag nu ! Solen går inte ner förrän vid halv sex drygt... Härligt!
Igår kväll kollade vi på en film, World Trade Center med Nicolas Cage, den var väl så där. Alla barnen fick kolla oxå så det blev sen läggning för Jeff (23.00) Men jag skjutsade dem till skolan idag och då behövde de inte stressa så på morgonen. Kenta gjorde härliga varma mackor till filmen med egengjord kantarell- och champinjonstuvning.

Solen väntar...

Klantarsel

är jag....

Efter en härlig lunch hos söstra mi, sparris och bönsallad med lufttorkad skinka (det var smaskens Cilia)  började jag kolla på lappen jag fått om FSHD mötet, ve och fasa, det var ju inte KS i Solna utan i Huddinge (Eric undrade nog vad det är för konstig moster han har). Efter skrik & panik och ett snabbt beslut kastade vi oss i bilen 13.10 (det började 13.30). 13.45 seglade vi in och jag fick dra någon vals, fatta pinsamt, men jag ville ju gärna gå. Ialla fall så var det bra, det är ju inte så många som har sjukdomen i Sverige (ca 400 st). Och läkaren som berättade var jordnära och förklarade på ett bra sätt. Min kära syster följde med och det är jag väldigt tacksam för, men så är hon ju världens bästa syster oxå.

Virrpannan

KS

ska jag till idag på em för att lyssna på en föreläsning om FSHD (min muskelsjukdom). Bjudit in mig till syster Cecilia på lunch före som bor i Solna, det blir trevligt att få träffa henne.

Lektionen

image87

Kenta var med på lektionen för att ta lite bilder, tyvärr blev de flesta lite mörka och otydliga. Men här ser man iallafall en glad Rossman. Lektionen gick bra, de har ju lärt känna varandra lite bättre nu, Jeff och Rosse.

Jeff är så duktig som rider dit och hem själv, skulle jag aldrig vågat i den åldern. (Red ju inte ens då)  Men det är väl skillnad när man är uppväxt på landet i det ständiga mörkret vintertid...


En plats i solen...

Soldyrkare

Findus är en soldyrkare !

Lektion

Jeff och Linn har varit ute på en tur med Britta och Ture. Nu ska vi iväg på dressyrlektion med Rossman.
Todd var hemma från tennisen idag hade lite huvudvärk, stackarn. Nä, nu ska jag sticka.

Ses

Sleepy...

image84

Gustavo Solis & Basse Sibelius


image85

Stör inte...

Nu drar jag

till jobbet !

image83

Tio filmer

jag gärna ser igen. Romantiskt tjafs med lite djur och hästinslag. Är du sugen på några snyftare så....

Pretty Woman
Out of Africa
Titanic
Forrest Gump
Seabiscuit
Born Free
Legends of the Fall
The Horse Whisperer
Cocktail
Hair

Bedårande barn av sin tid

Har haft lite bloggkontakt med en ung mamma som har en 3 månaders baby, det påminde mig om att idag är det Jeffs dopdag.

The family

image74


Dopprogrammet
 



Jag som trodde dom kom med storken...

image79


Mullvaden

image80



Trötter

image81



Charmtroll

image82


Tyvärr blir det ju lite dålig kvalité på bilderna när man scannar in dom.



Tiden går alldeles för fort...




Beviset

Här är bilder på dagens bak...




... på källarfranskorna tog jag ingen bild, inte vidare stolt över dom, ville inte jäsa upp...

Men helt klart ätbara!

Bakdag

Eftersom jag är hemma idag, så passar jag på att baka. Källarfranska med grahamsmjöl och kanelbullar. Om mjölet räcker ska jag testa att baka sirapsbröd oxå, det är någon sorts fikabröd tror jag. Härligt att solen skiner igen, man blir så glad.

Le solei brie dan la vie.

Enköping

Har tillbringat halva dagen med att besöka Brunsbergs Foder i Enköping för att införskaffa hösilage och kraftfoder till de kära hästarna. När jag kom hem var jag så slö så jag kollade på någon komisk familjefilm. (Vet inte ens vad den hette).
 
Sedan kom Jeff hem från skolan med buller och bång. Och nu väntar jag på att han ska komma tillbaka från sin ridtur med RosseMan. Linn kom precis hem från skolan och Todd är på väg till sin tennisträning.

Sedan är det fotbollsträning som gäller för Jeff.

http://www.brunsbergs.com/


Lullabye (Rockabye) med Shawn Mullins

är en av mina favoriter...

Sitter här med en härlig Kaffe Latte med kardemumma topping. Linn red på eftermiddagen. Jeff spelar World Craft med Jane och Tim över datorn, nån testversion. Todd och Kenta ägnar sig åt sporten på TV. Imorgon börjar skolan igen men snart är det ju Påsklov att se fram emot. Jag skall till Enköping imorgon och köpa mer HorseHage till pållarna.

image70

Härlig söndagstur

Jeff och jag stack ut med shettisarna på förmiddagen idag. Det blev en härlig tur i duggregnet.

image68

Innan vi stack iväg.

image69

I skogen.

När vi kom hem fick först hästarna lunch sedan gick jag in och hann lagom se målgången i Vasaloppet.
Fixade sedan lunch, makaroner med diverse restgrytor. Tog sedan en härlig bastu 2 X 15 minuter.
När jag ändå var där så var jag duglig och dammsugade och skurade golv i bastu samt badrum, tråkigt men behövligt.

Jeff gick just över till Tim och Jane för att leka en stund. Själv ska jag slappa framför datorn ett tag.


Jeff kör Guitar Hero III på XBOX 360

Jeff kör Guitar Hero III på XBOX 360

Soliga bilder

Gropen där poolen ska ligga.

image65

Basse på uteplatsen.

image66


Igår

Var väldigt trött hela dagen igår, Basse och jag gosade och halvsov hela förmiddagen. Kenta var tävlingsledare hela dagen i tennishallen. Todd var där och tittade på matcher samt var matchövervakare. Sedan kom Anton med honom hem och sov över. Jeff och Linn red, hästarna ville komma in tidigt för dom gillar inte detta ständiga regnväder. Kollade på melodifestivalen och filmen "Om en pojke" som jag tror jag sett förut. Vi käkade Indisk Biffcurry och basmatiris.  

Påskharen kom tidigt i år...

Påskharen kom tidigt i år...

Segt

är det idag !

RSS 2.0