Ny vecka, nya utmaningar

Var uppe med "Tuppen" as usually. Fodrade, fixade nytt vatten i hagen, tog hundpromenad och mockade. Varmt redan från start, det är såå skönt!

Skjutsade Linn till jobbet och köpte skor till Rosse på vägen, nu hade de fått in 23or, jättesmå söta som nog passar till Rosses bakhovar, vi får se när hovis kommer idag . Passade på att tanka den tomma bilen eftersom vi skall till Täby ikväll.

Igår gorde jag pastasallad till lunch vilket alltid är lika uppskattat av samtliga i familjen. Badade, solade, lyssnade på:
"Nästan död man" med kommissarie Winter. Spännande och kan rekommenderas.


Hopptävling

Nästa söndag, 5/7, skall Jeff & Lilla Ross Man vara med på hopptävling i Uppsala.

Uppsala Ponnyklubb

I morse kom Todd hem, ligger nu och sover efter en natt i bil från Båstad. Han förlorade sin match igår och fick därmed en femteplacering i tävlingen, en bra prestation, duktiga Todd.

Igår var vi hemma hela dagen efter utflykten till Garnsviken med hundarna. Vi badade och solade mest hela dagen. Klippte lite gräs. Timpa kom över och lekte med Jeff. Fixade björnbärspaj till mellis den blev smulig men supergod.

Jeff red Rosse travbanerundan, Kungen fick sig en välbehövlig dusch efteråt. Linn gick promenad med Musse och när de kom tillbaka hängde Jeff på honom, det accepterades även om Musse såg lite skeptisk ut.

Imorgon är det träningstävling på Täby Galopp för Team JR, innan dess kommer hovis. Jeff skall även kvala en annan shettis som kommer från Dalarna.

Hundbad i Garnsviken

I förmiddags åkte Jeff, jag och hundarna till sjön. Jeff passade på att fiska lite medan jag kastade dummies till Moa, Mindy tyckte det såg spännande ut och var redan denna andra gång som hon är vid en sjö mycket modigare i vattnet.


Vad gör du Moa ?


Mindy hittade en bra stock att klättra upp på
för att sedan hoppa ner i vattnet ifrån


- Jag kan faktiskt också simma


- Så det så !

Fredag 26/6

Förmiddagen ängnades för min del åt inköp av häst- och människofoder. Sedan blev det ett välbehövligt dopp i poolen. Jeff stack ut och red Kungen medan jag lagade lunch, Tortellini med grönmögelsås och tomatsallad. Mera bad och sol.
Åkte över till ridskolan och hämtade hö. Linn promenerade med Musse, idag med stigbyglar hängande och slängande, no problemas, Jeff cyklade med. Käkade middag till den spännande uppgörelsen av U21 matchen på TV, Tacos.

Todd vann sin tennismatch och blir nu sämst 5.a i sin klass !

Torsdagen 25/6

Dagen började med fodring och utsläpp av hästar, Linn gjorde mig sällskap. Sedan kom Carro med Melwin som skulle tillbringa dagen med oss då Carro var upptagen med annat. Felicia hade sovit hos Linn över natten så Melwin fick många frivilliga "lektanter". Gjorde Carbonara till lunch enligt Linns goda recept. Svägerska med syster och barn kom på badbesök efter lunch. Petter fick sin födelsedagstårta och Lilla Ross Man ställde upp på ponnyridning i värmen. Mycket sol och bad i poolen denna dag. På eftermiddagen när alla började åka hem och Kenta och Jeff stack på fotbollsträning tog Linn in Musse för pyssel och träning.


Melwin kollar in läget i poolen

27 grader var lite kallt tyckte Melwin men roligt!

Todd spelade äntligen sina första matcher i Båstad. I singeln vann han glädjande nog mot en kille han nyligen fått spö av i inne SM, 6-3, 6-3 blev resultatet, efter en match mitt på dagen i 30 graders värme och sol. I dubbeln fick dom snöpligt se sig besegrade efter ett supertiebreak på 8-10. Klockan 8.00 idag (26/6) spelar Todd nästa match i singeln.

På kvällen var vi bjudna på middag hos "Pip-Larssons", det blev en jättegod helgrillad kotlettrad utan ben med pommes, bernais, chevregratinerade rödbetor och en härlig sallad, gott att dricka och trevligt sällskap. Kortspelet Plump med allt som hör därtill när tävlingsmänniskan Kenta är med.
Tack för en trevlig kväll !


Musse på väg ut på promenad med Linn i tjusiga färger.
Inga på problem vare sig med sadel eller träns.


Forsa Petter

Idag fyller Petter-Gull 19 år!

Det är nu hela 14 år sedan han flyttade hem till oss. Det firades så klart med hästtårta.




River Deep

Får vi lov att presentera Musse !


Här a´la ostbåge i pik...


En riktig snygging


I en tjusig trav


Hopp över "vattengrav"


"Humle" & "Dumle" fick sig en hejdundrade show till livs...


Söting


Musse i motljus


Gagnef tur och retur

Idag åkte Linn och jag till Dalarna och hämtade hem Musse,
en D-ponnyvalack på 4 år som Linn skall rida in i sommar.


River Deep i sin box här hos oss 23/6

Måndag 22/6

Idag har jag solat och badat och slöat hela dagen känns det som. Nej, jag har ju fixat lite tvätt, diskat, bakat och lagat lunch också, samt tittat på "Gräshopporna" i poolen (Jane, Tim & Jeff). De har för övrigt invigt vår utedusch idag.

Om en liten stund skall Jeff och jag åka till Täby Galopp och träna Rosse. Linn har jobbat hela dagen och jag hoppas att Todd hör av sig idag så vi får höra hur han har det.

Måste också få säga Grattis till Josefine & Johan som har förlovat sig i Thailand, jättekul!!!

Glad !

Nu är jag glad, har fixat en trevlig grej som jag berättar om senare i veckan.

Idag har det varit ömsom sol ömsom spöregn. Vi har ialla fall lyckats få till "locket" till poolen som nu är tillklippt i rätt form och dimension.
Todd är framme i Båstad där det är sol och varmt. Man får nog flytta till Skåne om man vill ha sommar i det här landet... Hans första match är på tisdag.

Jeff har lekt med en kompis idag och Linn och jag muntrade upp oss (jag är ju redan glad?) med lite shopping i Täbban. När vi kom hem var Jeff hemma så vi tog en tur nästan allihop till klättebackarna, Linn cyklade, jag moppade, Jeff red på Kungen och hundarna sprang. Det blev en trevlig och effektiv motionsrunda. Jeff ville hem i tid så han inte missade filmen "Tillbaka till Framtiden II" som han tittar på nu.

Linn fixade middag, bakpotatis med kycklingröra, smaskens. Kenta är ute och fäller träd, Linn tittar på TVserier ute hos sig och jag sitter vid datorn. Hundarna ligger utslagna och sover efter "ridturen" och Jeff sitter klistrad vid filmen.

Ska gå ut och njuta snart, så här på årets ljusaste och längsta dag!

Morgonpromenad 21/6




Solis, vår Surikatkatt...


Mera midsommar

Här kommer ett par bilder som togs igår med Linns kamera, lite bättre än de jag tog med min lilla fjuttkamera.



Mindy






Flaskblåsarkören som spelade
Blinka Lilla Stjärna


Middag i nya utbyggnaden


Utdelning av "skatten"

Midsommar

Vi hade en trevlig dag och kväll tillsammans, tack för det!. Lövade och flaggade kärran när vi kom till Albyvägen. Åkte sedan till Issjön för samvaro och lunchpicknick, vi hade jättetur med vädret och fick t om sol på oss, fast det var ganska blött att ta sig till vår rastplats på andra sidan sjön. Mindy tyckte vattnet var jättespännande samt alla sländor som flög omkring. Till slut vågade hon sig på en liten kort simtur. De mindre barnen tyckte nog grodynglen var spännande att titta på, samt snoken som simmade förbi i vassen. När vi for tillbaka efter flera timmar såg vi en älg på vägen tillbaka, en mäkte ko som först tog det lugnt och uträttade sina behov innan hon sakta galopperade iväg. När vi kom tillbaka till "Piplarssons" blev det fotboll på TV för en del och potatisfnall och jordgubbssnoppning för andra. Staffan hade dukat i deras nya utbyggnad så vi kunde sitta under tak om det skulle bli regn. Grillning med en avslutande underbar jordgubbstårta med maräng, grädde och lemoncurd. Vid tolvtiden åkte vi hem och låg i våra sängar vid halv ett. Mindy och Moa var med hela dagen och var helt slut när vi kom hem.


Alla ungdomar och hundar är inpackade i kärran


Mindy undrar vad Moa gör


Mindy blev modigare och modigare i vattnet


Höjers hade den mest spännande matsäcken tyckte Moa


Mindy & Sally


Klara för hemfärd, Jeff leker UFO

Torsdag 18/6

Nu är regnet tillbaka efter en skön förmiddag...

I förmiddags åkte jag och handlade mat och dricka till midsommarafton. Svängde förbi Ridskolan på vägen hem för att hämta torv. När allt var uppackat och lunchen uppäten, skjutsade Kenta Jeff till tennislägret. Jag och Todd mockade ur boxarna. Åkte sedan till Ridskolan igen för att hämta mer torv till box nr 2. Tittade på Jane som hade avslutningshoppning på sitt ridläger, mötte halva släkten där... Sedan vidare till Näsaäng för att dumpa Todd till hans träning och titta på Jeff som spelade sista dagen på sitt läger där. Sedan åkte Jeff och jag och hämtade Linn och Felicia hos Nettan samt lämnade av jordgubbar och färskpotatis till morgondagen. Linn hade jobbat och Felicia hade ridit, ikväll skall Felicia vara nattgäst hos Linn, trevligt!

    
Jeff in action på tennislägret, klicka för större bild !

Har precis hämtat hem Todd, vi fick åka småvägar hem för det stod still på E18 mot Norrtälje redan idag. Jeff red under tiden och hade precis fixat klart stallet när vi kom tillbaka. Nu hör jag Todd vispa smet till pannkakstårta som smaskigt nog skall bli kvällens middag.

Ha en trevlig och förhoppningsvis regnfri midsommar !



Onsdag 17/6

Börjar bli bortskämd nu, idag var det Linn som stod för middagen, det blev en härlig Carbonara med vitlök.

Efter jobbet idag skjutsade jag Todd till tennisträning och hämtade Jeff från hans tennisläger på Näsaäng i samma veva. En snabbis till Willys på vägen hem för att köpa ett par ingredienser åt Linn. Medan Linn fixade i köket red Jeff en runda på Kungen som var pigg efter två vilodagar i hagen.

Mindy var med mig på jobbet idag till Sallys stora förtjusning, och för första gången kunde systrarna låta varandra vara ifred en stund och lägga sig och sova i samma rum!!! De är ju 11 månader nu och man märker att dom blivit lite äldre till sättet. Dom är så söta ihop, och kul har dom. På Midsommarafton skall de få följa med till Isjön, vi får se om de vågar sig på att bada då.

Ikväll firar jag med en latte, blir rätt sällan nu för tiden med tanke på min koffeinavvänjning, med det är gott att unna sig ibland. Och det är värt det med tanke på att jag inte alls får samma migränanfall längre. (att inte dricka varje dag hinkvis...)

Idag har Kenta hämtat "locket" till poolen som han beställt direkt ifrån fabrik vid Arlanda. Sparade ju ett par tusenlappar på det. Nu skall vi bara klippa till den efter poolens form. Blir mycket snyggare än den eviga presenningen som vi har haft tidigare + att det isolerar mer och håller kvar värmen bättre.



Tisdag 16/6

Känner mig lite duglig idag då jag lagat punktering på bakdäcket på cykeln. Linn och Jeff tog en provtur när de kommit hem från sitt jobb respektive tennisläger. Har skurat och fyllt vatten i hästbadkaret, det blir ju så äckligt där när det regnar.
Var över på en planeringsfika inför Midsommar hos Nettan på eftermiddagen.

Jeff skall ha en kompis här över natten. Todd tittar på U21 fotbollen. Jag väntar på att maken skall laga middag då han har tisdagar enligt Todds fina sommarschema över middagslagningen. Igår var det Todd som lagade maten, det blev en härlig ost och baconpaj med sallad till. Det kurrar lite i magen nu då det blev lite si och så med lunchen för min del.

Äntligen !

Lite sol, även om det inte är någon direkt sommarvärme....



Strömsholm 14/6

De var motigt att ge sig iväg i regnet, men ingeting som vi ångrar. Det blev en hedrande tredje plats med hem i bagaget. Rosse var så taggad och gillade nog det gräsblaskiga underlaget, han kämpade som en tiger om tredje platsen och gick segrande ur den striden på målsnöret.

Jeffs kommentar:  "Det här var det roligaste loppet jag någonsin ridit!"


Våran Kung !


Det hade kommit mycket regn


Framridning


Full fart mot upploppet !


I väntan på prisutdelning


Team JRL


De som "tappat" sina jockeys ville vara med ändå


Ett av häckloppen

I ur och skur

Idag skall Kungen & Jeff tävla på Strömsholm. Det skall regna hela dagen. Vi skjuter på resan dit eftersom deras lopp inte är förrän halv tre. Vi hinner nog bli blöta ändå, måste dock vara där strax innan halv ett då utvägningen senast skall ske. Ska ta mig i kragen och fixa matsäck även om vädret deppar ner en i skosulorna. Skönt för Jeff ändå att sova lite längre än det först var planerat.

Todds final igår blev inflyttad pga vädret, så den spelades i Åkersberga. Det blev en tuff och jämn match där Todd fick se sig besegrad i tredje set.

Igår kväll var Jossan, Johan, Carro, Tobbe och Melwin här då vi skulle fira Josefines 27-års dag. Vi grillade gott och åt en smaskig äppelpaj som Jossan gjort. Lite Monopolspel blev det innan kvällen avslutades. Jag packade till Strömsholm och tog en regnig hundpromenad innan det var dags för sängen.

Skolavslutning

Nu är det äntligen sommarlov!



Magen står i åtta kanter och sju hörn efter all jordgubbstårta vi firat med idag. Halv nio var det gemensam avslutning i gympasalen. Sedan var det fika i Jeffs klassrum som vi var med och ordnade, lämnade dock över ansvaret på bror så att tårta och kaffe kom till rätt klassrum. Själv var jag kvar och tittade på niornas betygsutdelning. Tänka sig att det är tio år sedan Todd med klasskamrater började på lekis i skolan...
Sedan upp på fika hos treorna. Fick ett extra barn med hem, en kompis till Jeff.
 
Fixade mera kaffe och en till jordgubbstårta, sedan kom mormor, morfar, svägerska och brorsbarn över på mera fika. Nu har lugnet lagt sig och fikagästerna har åkt hem och Jeff och Kenta har åkt till Rimbo på fotbollscup.

Det blir ingen semifinal för Todd idag då han fick WO och går därmed direkt till tennisfinal imorgon klockan 14.00. Sedan kommer Jossan och Carro över på käk imorgon kväll, skall snart åka och handla till det, kör nog med grillspett då.






Ellagård Open 2009


En flitig supporter
i vått och torrt


Här hittar Ni lottningen till Ellagård Open 2009

Torsdag 11/6

Hämtade Jeff vid fyra igår. Sedan vid femtiden drog han, jag, Rosse, Mindy och Moa iväg på ridtur mot issjön. Första gången Mindy fick hänga med, gissa om hon tyckte det var kul ! Väl inne på travbanan släpptes hon lös, det är en asfaltsbilväg innan man kommer dit så där är det koppel som gäller.

Jeff och Kungen skickades iväg med ridorder, eftersom vi inte kan hålla deras tempo. Först mötte vi två Goldenretrivers, det var läskigt så då är det bra man kan gömma sig med två tassar upp på elmoppen. Sedan mot slutet av rakbanan såg vi en vacker och okänd fågel för mig, tror det var en Tofsvipa. I branta backen upp mot issjörakan kom vi ikapp två Labradorer, det gick bättre, Mindy vågade t om hälsa på hanhunden, visserligen osäkert med rest ragg, men ändå. Det är tur hon har Moa, man riktigt ser hur hon tyr sig till henne i utsatta lägen.

Moa är ju en riktig "dam" och nedlåter sig inte ens att se vissa hundar på våra promenader. Förutom travtränarens kaxiga Rottistik som bara måste sättas på plats... Den gången det hände gömde sig Mindy bakom den trygga elmoppen...

Ca 1 km från issjöinfarten kom Jeff och Rosse tillbaka, hundarna hann inte uppleva issjön denna gång då jag hade en tid att passa för att skjutsa Todd till Ellagård. När vi vänt kommer vi ikapp ett ekipage, en shettis från Ridskolan med mamman i släptåg. Minns mina kilometerlånga promenader med Linn och Todd när de var små och red ut. Todd som alltid somnade på Petter... Nu är jag evigt tacksam för min elmoppe! Jeff red på men jag blev kvar en stund och snackade lite.

Ute på rakbanan igen kommer vi ikapp ett Rådjur, som står kvar länge och tittar på oss, är väl inte lika hotfullt med en elmoppe antar jag. När till sist hundarna får syn på henne blir det en farlig fart, de har ju ingen chans i världen att komma ens i närheten, men det var kul att se Mindy börja spåra när hon inte såg Rådjuret längre. Hon gav upp rätt så snart när hon märkte att jag åkte vidare.
 
När vi kom ut till asfalten fick hon åka elmoppe hem eftersom det blivit en lång promenad med hyfsat tempo. När hästandet var klart gick vi in och käkade en snabb middag.

Kenta och jag följde med Todd till Ellagård där matchen äntligen skulle bli av efter en massa ändrande på tider hit och dit samt regn. Deras tennisbanor var nog de finaste utebanor jag sett, så välskötta och fint iordninggjorda. Todd vann matchen efter ett motigt första set och ett strålande andra set, 6-4, 6-1. Så nu blir det match ikväll igen, halv åtta tror jag det var.

Snart skall jag skjutsa Todd till skolan som har avslutningslunch där idag för alla nior. Sedan imorgon är den riktiga avsultningen. Till hösten har jag bara ett barn i Karbyskolan, det kommer kännas konstigt, men nya tider är bra tider och förändringar skall man se som något positivt.

Ikväll är det även avslutning för Jeffs fotboll, den viktigaste matchen på året skall spelas, barnen mot föräldrarna, sedan avslutas det hela med gemensam fika. Imorgon och på lördag skall de spela en fotbollscup i Rimbo som blir slutklämmen för vårterminen. Skall hämta Jeff i skolan för idag skall han rida innan fotbollen eftersom han inte kommer hinna och orka det imorgon.

Har baka två tårtbottnar idag, en till Jeffs skolavslutning imorgon, samt en till vårt fika här hemma med mormor och morfar, för att fira in sommarlovet.


Onsdag 10/6




Det blev lite sol igår eftermiddag när vi firade Linns sommarlov med jordgubbstårta, så vi kunde sitta utomhus. Senare på eftermiddagen skjutsade jag henne till Skärgårdsstad där hon hade avslutningsgrillning med kompisar från klassen. Hämtade henne på natten vid Åkersberga station.

Jeff åkte med en kompis hem efter skolan och sedan direkt till fotbollen där jag hämtade upp honom och kusinerna efter jag lämnat Linn. Kenta och brorsan med fru skulle på fotbollsföräldramöte.

Idag efter jobbet skall jag åka och titta på Todd som har tennismatch i Ellagård. Hämtar sedan Jeff, som skulle till en kompis en stund, på vägen hem. Om det inte störtregnar har vi tänkt oss en tur till Isjön, jag på elmoppe och Jeff på shetlandsponnyn.



Tisdag 9/6

Lite regn idag.

Igår var det en lugn dag efter helgen som varit, småplock, disk och lite tillbakaställande av möbler mm. På kvällen åkte Jeff, Ross och jag till Täby Galopp för en sista genomkörare innan Grand National, Strömsholm på söndag. Hoppas det blir bra väder då så man kan ta med STORA picknickorgen. På vägen hem från Täby stannade vi i Arninge för att inhandla matsäck som Jeff skulle ha med sig idag. Det blev ett stopp på Ridskolan också för att köpa hö. Ingen beteshage denna vecka för shettisarna.

Idag har Linn sin skolavslutning och hon har ju fått strålande betyg, duktiga dotter. Det blir jordgubbstårta för att fira när hon kommer hem. Har valsat runt med dammsugaren till katternas förskräckelse, de verkligen hatar den maskinen... (inte min favorit heller)  Hoppas vädret lättar upp lite annars får det bli fika i uterummet.

Blev inspirerad när jag läste Myrans dagbok, hon har ju fått så fina priser, ska nog kolla efter någon lämplig utställning för Mindy i sommar, nu när allt börjar lugna ner sig lite med aktiviteter. Några förslag?

Nu jamar en av katterna, ska kolla vad han vill.


Jeff & "Kungen"
vid Strömsholms Slott 2008

Helgen som var

Tack alla som kom och förgyllde vår dag !

Hade en jättetrevlig helg och festen blev lyckad.  Mat är alltid svårt att beräkna så det blev ju massor över, räckte till lunch till oss, Salaligan och Pip-Larssons dagen efter. Kallt var det men uppehåll och alla hade ju ordentligt med kläder med sig, och poolen var ju varm.
 
Sverige levererade en usel match, tror nog de måste ta in mer unga och hungriga spelare i landslaget samt kanske göra en förändring i ledningen så de har lite mer "aktiva" coacher, är trött på dessa tuggummituggande stofiler som sitter i tränarbåset.

Söderling spelade en jättebra final men Federer var bättre och var värd att vinna, denna enda titel han inte hade förut. Ska bli kul att se om Söderling kan leverera i Wimbledon.


Värdparet med den perfekta utomhusduschen vi fick


Paketöppning


Tipspromenad i hästhagen


Volleyboll


"Pippo"


En del av maten


På natten blev det ett mysigt pooldopp

Nationaldagen

Klockan 7.00
6 grader i luften :(
25 grader i poolen :)

Idag kommer en stor del av släkten på kalas till oss. Jag hoppas innerligt att vi slipper regnet, kan acceptera att det inte är sol...
Sedan har vi ju VM-kval mot Danmark ikväll...  men jag lever fortfarande på Söderlings fina match igår !

Heja Sverige !


Hundraåringarna

Mera 4:e juni

Idag har jag klippt Moa och badat bägge hundarna så nu luktar de så gott, så gott.

Todd fick ett andra pris igår efter att ha spelat sin final. Lite känningar i ryggen, inte undra på det när de spelar utomhus i kylan med bara shorts och T-shirt...

Grillavslutningen med tipsrunda blev lyckad igår, även om vi höll på att blåsa bort så regnade det ialla fall inte.

Idag ska Kenta och Jeff upp till Norrtälje med fotbollslaget för att spela match och avsluta med hamburgare på Donken.

Tårtbottnar är det som gäller idag för mig, har bakat en stor men väntar nu på Kenta som är och handlar fler ingredienser som tog slut här idag.


2009-06-04

Idag fyller fantastiska Too Bright Too hela 12 år, tänk att det är 8 år sedan vi träffades första gången,
underbara lilla häst !

Fast han inte är i vår ägo längre har han en särskild plats i våra hjärtan.



Totto & Linn 2004

Åkersberga Sommarspel 2009

Idag skall Todd spela final i pojksingel 16 klassen i Åkersberga kl 16.30. Mot en släkting till Jarmo, från Robinson, som brukar vara med och titta.
 
Jag får hålla tummarna på annan ort, för Jeff har ridavslutning idag med grillning på Ridskolan. Jag har fixat en tipsrunda till eleverna, hoppas det inte regnar.

Idag har jag storhandlat på Willys till helgen, fick förstås tag i en ostyrbar kundvagn, åkte dessutom på koll, typiskt när man har kundvagnen överfull...

Linn var och justerade tandställningen igår så idag har hon så ont stackarn, tur att hon är ledig i två dagar.

Nu skall jag hämta pojkarna i skolan.

Melwin

Morfar var barnvakt idag när jag var på jobbet, Carro hade ett massageuppdrag. Gick som vanligt, hur bra som helst, men han har ju vanan inne efter fem egna...


Första tennislektionen


Koncentration


"Rulle" utforskas noga

Jävla Eurosport !

Som bara visar damtennisen från Franska Öppna...

Heja Söderling !!!

Cockie

Måste bara visa dessa fina bilder som jag fått av Cockies matte Madelene Åström, Cockie är ju helsyster till Mindy och Sally, och det ser man tydligt tycker jag.


"Kakan"



Måndagen den 1:a juni

Strålande sol och varmt.

Tillbringade den största delen av dagen i solstolen vid poolen. Det gäller ju att passa på för väderutsikterna är ju inte så lovande resten av veckan, suck! Fick sällskap av Nettan frampå dagen då det stora strömavbrottet även drabbat dem på Albyvägen.

Vid käkade kycklingwraps till lunch med hemmagjort istea till, smaskigt. Jeff med flera blev hämtade i skolan så det kom fyra badglada varma ungar vid tvåtiden och slängde sig i poolen, ljudnivån blev en annan än tidigare på dagen !?

Vid femtiden gjorde vi iordning Rosse och kopplade på släpet för att dra iväg på träning på Täby Galopp, Jeff var ganska trött efter idrottsdag i skolan och vattenlek, men gjorde ett bra jobb med Kungen ialla fall. 

Blev middag vid åttatiden, sedan kom Staffan och föräldrarna över men vår nya fina hammock och hjälpte mig montera upp den. Alla sittplatser är välkomna till Nationaldagsfirandet. Hoppas nu bara det inte blir störtregn hela dagen...


Ett, två, tre !


Plask !

KM

Här är en film på segerrritten igår !


RSS 2.0