Kvällsdopp i Barken


Storfiskarn !


En gädda även detta år


2011-07-28

Hittade en gullig annons i tidningen Galoppsport nr 1-2011...
Do not disturb


Vad vill du ?


Världens bästa S I L . .

. . fyller år idag, Grattis Nettan !


Här som Häxa, eller nåt?!, vid maskeradhoppningen hösten 2010


Tyst minut kl 12.00 idag !


Vi var på dop idag !

Wilmer Johan 2011-07-23

Foton: Kent Åkesson


När du får oväntat besök..


Får jag komma in ?


Mack Lobell

Min favorittravare genom alla tider !


Lazy Days


20/7

Strålande sol och varmt när jag steg upp vid sjutiden. Fodrade hästarna och släppte ut dem, mockade och drog sedan ut på ängen med hundarna och DN. Jag läser den spännande sommarföljetongen på ängen i solen då hundarna sniffar omkring, same procedure every morning !

Nu har jag härjat runt med dammsugaren, kört en tvätt och småplockat, alltså en stund framför datorn med gott samvete...

Igår var vi på grill hos Staffan med mor och far, trevligt och gott.

Kentas lilla golf gick igenom besiktningen utan en enda anmärkning! Så nu är det intensivkörning för Linn, stora framsteg på bara två dagar.., dags att boka in Gillingekörningen kanske !?

Jeff trillade av Rosse häromdagen och gjorde illa handleden, så det har varit ridfritt ett par dagar men idag ska han på´t igen...

Todd spelar sin första tennisturnering för året, i Westervik, han blev 3:a i 18års klassen ! Ikväll börjar Herrsingel B. Han och en kompis bor i en skola där det kostar typ 50 spänn natten att slagga.

Har semester denna vecka från mina små jobb, så det blir väl en soft dag vid poolen idag. Linn skall hjälpa mig att måla taket i stallet, köpte färg igår. Har börjat testa det tämligen nya stallströet halmpellets, funkar bra nu på sommaren ialla fall. Blir väldigt lite svinn av strö när man mockar!

/Over and out/

 

Bästa Barnbarnen

har varit här och förgyllt vår dag !


Wilmer, 6 veckor


Melwin, 138 veckor


Sala 15/7

Jeff och jag åkte till syster i Sala på besök, det blev en trevlig dag med mycket gott att äta.
Tack Bisa och Leif !


Bisa & Leif utanför "Lotten"


I väntan på fika


På besök hos familjen Vivas vid Dalhem


Mindy 3 år idag !


Partypinglan !


Stå !


Ligg !


Krocket i det gröna


Jeff, Tim och Todd spelar krocket


Fin bildFoto: Kent Åkesson


10:e juli

Ännu en varm, solig och underbar sommardag!

Igår var jag duglig, tvättade stallet och spolade ur transporten. Och inatt har hästarna fått gå ute då det skall torka upp ordentligt i stallet, så det blir ett par dagars "helbete", de är inte så förtjusta, gillar ju att komma in på nätterna. Helst skulle taket behöva laseras invändigt, är ju inte gjort sedan vi byggde för 18 år sedan, men det är ju så förbenat högt upp..

Nu skall jag ta en sväng med hundarna och se hur hästarna mår, sedan blir det väl ett par dopp i poolen under dagen. Måste köpa te, för jag blir inte riktigt människa om jag inte får Earl Grey på morgonen. Kaffe med... så tråkigt att handla.


Elmoppetest

En syn för gudarna?

Tog elmoppen till Bror för jag ville se hur lång tid det tog samt hur mycket batteri den drog, att det sedan bjöds på en skvätt dricka var ju praktiskt för hemfärden...

Alltså på med Big Mama, Mindy, kylväska med grillmat, en 2 liters cola (som var väl omskakad när jag kom fram) och så en K-pist fastspänd bak...

Uppskattade färden att ta tjugo minuter genom skogarna, stämde rätt bra, stoppuret stannande på 22 minuter men då hade Mindy haft kisspaus på vägen. Jag har ingen aning om hur lång tid det tog hem... (men hemma är jag ju). Elmoppen hade minst halva batteriladdningen kvar såg jag i morse, så testet blev Väl Godkänd. Trevlig samvaro med grillning, spel, dricka, musik och kajakbygge? Skulle aldrig druckit av Nettans gamla Baileys!

Förresten K-pisten var av plast och en beställning från Jeff som redan var hos kusinerna...

Kerstin Anna Louise

Grattis på födelsedagen, bästa mamma !

Sol som vanligt på din dag.
På fredag kommer vi och firar dig i "baren".

Skål !Puss och Kram
från Tessan med flera


Dagens Boktips 5/7

Den här läser jag just nu:


Carolines födelsedag 2/7

Firades med en härlig Brunch i deras lilla trädgård, mycket gott och fint väder tills alla ätit klart då det kom en störtskur. Första gången det regnat en skvätt på Carros födelsedag vad jag vet. Farfar, Todd och Jeffs första möte med Wilmer var det också, tänk han är redan fyra veckor !

Tack Carro, Tobbe och Melwin för en trevlig dag!

Varmt var det hela dagen, och det var skönt med ett dopp i poolen när vi kom hem igen.


Carro med bästa barndomsvännen Hellan


"Morfarsfar" med Wilmer


River Deep

Japp, det blev ju häst av Musseponken också !

Foto: Markus Berglin


RSS 2.0