Äntligen klar !


Nu är det jul igen..

Snyft, sista föreställningen...
Buset lyser i ögonen,
snart dags för en tomtekupp..

Lilla Sportspegeln 28/11

Jeff & Rosse

Mina fina 27/11

Team JR

Lördag 26/11

Rosse & Jeff intervjuas för "Lilla"

Jeff 12 år !

Grattis till världens bästa Jeff !Älskar dig !

Mamma

Onsdag

Hämtade Jane idag på vägen till Globen, hon hjälper Jeff som hästskötare då Linn jobbar. Lämnade av dem vid Globen och åkte sedan för att parkera. Jeff gick en promenad med Rosse ute för att få lite friskluft medan Jane mockade. Sedan tittade vi på lite träningar och åt lunch. Vid femtiden var det dags att borsta och fixa med Rosse inför dagens första träning som var Steeplen. Den gick bra för Team JR och Kungen var taggad. Sedan ombyte till riddare för att träna invigningen i sin helhet, den gick bra så det blev inga "omtagningar" med den. Liten paus till tomteavslutningsträningen, ombyte och pustpaus. Lite väntetider under kvällens tränngar men kom ändå iväg hemåt vid åttatiden.

Drickapaus

Tisdag

Jag, Jeff och Linn åkte hemifrån vid tolv med Rosse samt packning med sikte på Globen. Ingen trafik och det gick snabbt och smidigt att komma ner i Globen då vi var ute i god tid. Lastade av häst, skåp, foder, lite extra påsar med packning, stol och två stora kartonger med tröjor. Sedan åkte jag ensam för att parkera bil och släp på Enskede IP. Tog Shuttleservice tillbaka, väldigt smidigt. Vi hämtade ut våra band, fikade och fixade i vår "hörna" vid boxen. Sedan gick Linn och Jeff till Ica för att köpa smörgåsar, mjukost och frukt som vi har där som proviant. En sväng förbi Donken och köpte lite lunch oxå. Sedan lite dötid innan träningen skulle sätta igång. Vid halvfem var det uppsittning på framridingen inför träningen som skulle börja vid fem men som var lite försenad. De tränade till halv nio så det blev ett långt pass med sadel för Rosse, lite fika och morötter i väntepauserna förstås. Rosse var nöjd och glad, och taggade till rejält när det var musik, tror han fattade redan när vi lastade hemma vart vi skulle, snacka om ponny som älskar att visa upp sig...

Första träningen inne på Arenan,
Ove berättar en fantastisk saga för barnen
så de förstår sin roll i invigningen

Cecilia 22/11

Grattis älskade syster !En till bra låt


Treåring !

GRATTIS MELWIN
PÅ DIN 3-ÅRS DAG !
VI ÄLSKAR DIG !


Morfar ♥ Tessan
Linn ♥ Todd ♥ Jeff
Rosse ♥ Totto
Moa ♥ Mindy
Findus ♥ Solis ♥ Basse

Äntligen !

Nu börjar mitt höga blodtryck äntligen ge med sig, det är fortfarande högt men från 180/120 förra veckan ligger det nu på 150/100. Nya prover om två veckor sedan läkarbesök igen en vecka efter det.


Idag är min bil på service, det har kommit ett otäckt skrapande också när bilen rullar, hoppas det inte är något allvarligt... Har en fin ny Yaris som lånebil idag, rolig att köra om man vill ha en mindre bil, alldelse ny är den.


Imorgon skall vi fira Melwin som fyller tre år, det skall bli kul att träffa honom, det var ett tag sedan nu.


Lite ledsen i ögat är jag, för mammas bästa kompis och min äldsta hästmentor har somnat in i sitt hem, kom ganska oväntat. Mor och Far var ute och åt lunch med henne förra veckan, men det måste ju vara det bästa att få slippa sjukhus och långvariga krämpor, bara få dö hemma i sin säng.Åsa, vila i frid din krutgumma
och hälsa till Macke och Ojdå !

En av mina nya favoritlåtar


Det är inte bara jag..

..som älskar att vara i skogen.


Maskeradhoppningen 13/11

Idag hade ungdomssektionen sin årliga maskeradhoppning, tänk att duktiga lilla Rosse (och Jeff) blev 4:e placerade av ca 30 startande med en ihopslagen prisutdelning för kategori A-D !


i år blev det "Svensksupporter"

Hopp i galopp

Sväng


Prisutdelning

Saknar..

Farmor Sonja


från den 2/7 2005

Potatissoppa é gott
2011-11-11

Igår var det 22 år sedan vi köpte vårt fina hus. Skit, vad tiden går!

Nu är Wilmer här för Jossan är och skor två hästar i närheten. Jag bakar en björnbärspaj som vi skall ha efter lunchsoppan. När vi var nyinflyttade gjorde jag ett par tappra försök att odla björnbär men det gick inget vidare, kanske skall göra ett nytt försök till sommaren, björnbär är ju så goda.Maskeradhoppning på söndag

Undrar vad vi ska hitta på i år...
Spiderman 2010

Eldkvarn

Täby Galopp...


klicka om du har Spotify !Helgonens dag

Igår kväll var vi på kyrkogården i Täby Kyrkby, såå otroligt vackert ! Den har blivit så stor och är så välskött. Vi tände ett ljus för Farmor Sonja i Minneslunden där även min kära mormor fick mina tankar, och ett för Classe på den lilla kyrkogården intill kyrkan.


Småfolksbesök

Idag var Wilmer här några timmar medans Jossan jobbade. En sån härlig kille !

Wilmer, fem månader idag !

Höstlov

I måndags var det hoppträning, denna gång med Rosse han, tyckte det var såå kul! Jeff har börjat hoppträna på måndagar nere på Körlinge Gård, de har fått så fin ridbana och ridhus där nu. Lite skillnad mot när jag hade mina hästar där, men det är ju typ 100 år sedan.

Igår var vi på bio och kollade på Tintin, den var bra, men jag tyckte det var lite jobbigt med 3D.

Idag har jag tagit bort stygnen från min knäoperation, det har läkt fint och ser bra ut. Lite värre är det med mitt blodtryck som är för högt, har fått lämna blod till en massa prover samt hämtat ut blodtrycksmedicin. Nästa vecka skall jag till läkaren igen för att kolla om det gått ner och förhoppningsvis få svar på proverna.

Nu kurrar det i magen så jag ska laga lunch.RSS 2.0