2012-10-31


1987-10-30

Tjugofem år sedan idag som Kenta och jag blev tillsammans...

Ett jävla kul sätt att fira det på, har sådan värk i högerkäken så jag tror jag svimmar... Har gjort värsta röntgen idag (kul att se sitt huvud som skelett) och det finns inga hål eller sprickor, dock biter jag mig i tandköttet längst in hela tiden så jag står på akuttid till S:t Göran, Erik eller hur det nu var... för att operera bort visdomständerna, inte kul. Sedan skall det konstrueras en bettskena som jag ska ha på natten för jag ligger visst och idisslar... Hade tänkt göra någon god mat ikväll, men det får bli en annan dag, soppa som inte är för varm är på sin höjd vad jag kan äta. Dricker kaffe och te ur sugrör...och magsår får jag väl på kuppen av alla värktabletter som jag häver i mig.

Faan, jag föder hellre tre barn än den här tröstlösa smärtan!!


(Det är bra med en klagomur)


Ett bra avslut...

.. på ponnygaloppåret 2012, 12:e raka segern som dessutom belönades med dagens stilpris! 
 
Älskar denna häst !!!
 
och pojke såklart!
 
 
Nya banunderlaget helt klart godkänt!
 
 
 

2012-10-28

Grattis till Mats som fyller år idag!

Idag är det sista galopptävlingen för året, tidigt, första start halv tio. Jeff rider i lopp 4 och kusin Jane i lopp 5, hon skall starta med sin egen ponny, Majstro, för första gången. Har ställt om klockan men jag ligger här och väntar in rätt tid för jag vaknade som jag brukar såklart! Vi ska åka åtta för utvägningen är redan halv nio. Skall strax klä på mig och fodra, brr vill inte ut i kylan..


2012-10-25

Minus 5,2 grader och snöfall kl 21:45 !

Har varit hos läkaren för att utesluta något bakteriellt i kroppen, allt verkar ok. Då är det nog en visdomstand som spökar, jag vill inte! Knaprar värktabletter för att försöka minska den hiskliga smärtan...


2012-10-19

Idag är det redan en månad sedan vi var och hälsade på Carro och lilla Milou. Har sedan dess varit sjuk med hosta och förkylning, ett segt virus som aldrig verkar ge sig. Jag blev nog smittad av Todd som var sjuk i början av september. Nu har jag fått en hisklig värk i tänderna men i måndags var jag hos tandis och har i alla fall inga hål.

Idag var jag till Enköping t o r för att köpa Horse Hage (hösilage) till hästarna. Sedan fick Kenta "nöjet" att lasta av här hemma. På eftermiddagen var jag på Stall Lilla Rörby för att titta på när "mitt" lag, tränade hoppning inför finalen Allsvenskan den tredje november.

Tittar på Xfactory för första gången med ett glas Rioja. Linn är hos Fredrik, Todd jobbar, Jeff spelar Xbox och Kenta kollar tennis på sin dator...


2012-10-14

Jeff & Totto vann Finalen i Dalva och blev därmed totalsegrare i serien för kategori B, i regn och rusk på Täby Galopp. 
 
11:e raka segern
 
Fint segertäcke
 
Med prisutdelaren Bosse Ahlquist

Dalva Final 2012

På söndag är det final i ponnygaloppens Dalvaserie. Första start kl 10.00. på Täby Galopp. Jeff rider i lopp 2.
Här kommer Janes fina film som hon gjort!
 
 
 
 
 
 

Halvblodsuppfödare

Min kära Houri´ med sina två avkommor, Satangkai & Magi, som hon fick hos mig

RSS 2.0