En tidig sommarmorgon i juni

Min första tanke när jag låg där, fastklämd under elmoppen var, "tur att det är sol idag", som om jag skulle ligga där hela dagen... Den andra, mobiltelefonen ligger hemma på laddning, skiit. Jag tittade mig omkring i det våta höga gräset, jodå där såg jag hundarna som nog tänkte, "jaha vi skall stanna och rasta här nu, vi sätter väl oss tillrätta och väntar då". När jag sakta insåg att jag måste ta mig upp så var högerbenet fastklämt under elmoppen, som var för tung för mig att resa upp igen, som tur var hade jag stövlar på mig och lyckades lirka ut foten ur den efter lite kämpande, naturligtvis stannade strumpan också kvar i stöveln. Gjorde några tappra försök för att resa upp moppen igen, men lönlöst, jag är för svag. Tanken på att gå hem med en stövel kändes inte så lockande så jag lyckades ialla fall lyfta den så pass att jag fick loss stöveln. Att gå hem för mig utan skenor eller kryckor är en prestation likt ett Maraton. Det höga gräset trasslade runt fötterna, det kändes som en evighet innan jag kom ut på avbetade marker. Vid passagen till vinterhagen lyckades jag ialla fall hitta en passande vandringsstav vilket var tur för nu kom nästa svårighet, all gegga i vinterhagen efter allt regnande! På vägen mot grinden finns det en massa träd på hyfsat avstånd som jag kunde stödja mig emot när jag steg för steg drog upp stövlarna ur leran. Väl uppe vid stallet kunde jag tvätta av min svettiga panna och skitiga händer. Sedan kom räddningen, Kenta var vaken och kunde släppa ut hästarna och hämta moppen! 
 
Ja, små problem är stora för en del...

Göteborg på lördag!


Regn 25/6


2012-06-24

Ett halvår till julafton då ra!
 

Midsommarafton !

Årets bästa dag, började med en klarblå himmel och strålande sol! Efter morgonpromenad och hästande blev det ett dopp, hälsa för kropp och knopp...
 
 
En trevlig midsommar önskar jag Er alla !!
 
 

Bilder från Strömsholm 17/6


Sommarlov !

Igår hade Jeff skolavslutning, äntligen. Det firade vi med jordgubbstårta och fika med kusinerna (från samma skola). Det var ju hyfsat väder så det blev ett långt bad i poolen också för dem, 28 grader är ju rätt så skönt att bada i. 

kväll kommer troligen Cecilia med flera för att grilla och titta på Sverige-England (fotbollsEM) tillsammans med oss. Linn skall ju hämtas från Arlanda också då hon kommer hem ett par dagar från Strömsund.

Sen laddar vi inför Strömsholm på söndag med stora matsäckskorgen om det nu blir bra väder, Jeff skall tävla ponnygalopp där i samband med Grand National. Brukar vara årets mysigaste tävling. Denna gång skall jag ladda upp elmoppen och ta med mig för det är rätt långa sträckor att gå där, men ååå så vackert.


Strömsholm på söndag


Fjärde raka i Dalvaserien
2012-06-10

Ponnygalopp idag på Täby, första start kl 16.00. Jeff rider i lopp 5.

2012-06-07

Invigning av sommarpresenten !


Sveas dag!


Vår "flaggstång" på Todds student, lite regntung
Gjorde sig lite bättre förra året på Linns student

Too Bright Too

Här kommer en fölisbild på Totto, endast ett par timmar gammal! Fotot kommer från Stall Bright HB och är taget 1997-06-04.


Wilmer 1 år !

Grattis Wilmer !Önskar Morfar och Grandma´in Plastic !

Idag för femton år sedan...

... föddes världens bästa "Totto" !!2012-06-02

Bravo Kenta !

It´s raining cats and dogs..

Den 1:a juni tog Todd studenten i hällande ösregn..
Alla goda ting är tre...


Min stilige student

Tack alla som kom för att fira Todd
och att Ni stod ut med att trängas när
väderplanen blev en annan än jag tänkt!

The time has come..

...A fact´s a fact.

Idag tar Todd studenten!!


RSS 2.0