2012-12-30

 
Grattis till älskade Kenta som fyller 59 bast idag !
 
 

Lilla Julafton 27/12

Milou
 
Wilmer

2012-12-26

Dagarna flyter på, denna dag ännu så länge utan strömavbrott. Stackars Kenta får skotta som en tok, för det snöar ju till och från hela tiden, jag har ju så svårt att gå när det inte är slätt... Har iallafall försett mig ett par skidstavar det är bra i snön. Man får vara glad att grannen plogar uppfarten annars skulle jag aldrig komma ut med elmoppen på mina älskade "hundpromenader". Att ta mig fram till hagen är inte att tänka på så jag har ju tur som har en man som jobbar hemma som kan fixa utsläpp och lunchfodring, men nu är det ju lov så Jeff tar lunchpasset. Jag tycker om snö men det blir ju liksom lite enklare i min situation när det är barmark. 
 
Julafton firades med Farfar, på kvällen åkte vi till bror och åt kalkon och spelade lite spel. Igår var vi tillbaka på Albyvägen för att fira Tim som fyllde 12 år! Idag skall vi till mor och far på middag. imorgon blir det "lilla" Julafton, firas med Kentas alla fem barn och deras familjer samt Farfar och Carin. När jag druckit upp kaffet ska jag försöka mig ut med hundarna, har varit bortskämd ett par mornar med att Kenta tagit morgonfodringen, så skönt att få sovmorgon någon gång ibland även om jag gillar en tidig start på dagen normalt.
 
 
 
 

Gullungar!


2012-12-24


2012-12-22

Hej bloggen! Fortfarande ett par minusgrader och ett lätt snöfall.

Idag har jag griljerat skinka och kokat gräddkola, det gick bra trots fem kortare strömavbrott!! Granen är på plats och Jeff har hjälpt mig med eländet! Har druckit litervis med tranbärsdryck för att försöka bota en annalkande urinvägsinfektion! Alsolspritsomslag på höger stortå, nageln är jobbig och det har blivit lite varigt. Alltid är det nåt .. Imorgon skall jag baka en sats lussebullar till och kanske något mer julgott. Jeff, Linn, Mindy och jag klämde ihop oss i sängen och kollade på Die Hard 2. Ska försöka sova nu..

God Jul


2012-12-21

Tellus is still going!

Bjuder på ett sommarminne idag...


2012-12-19

Ägnat förmiddagen åt julklappsinköp, äntligen klar! Helt slut kom jag hem från Täbban. Nu har jag slagit in hela rasket, samtidigt som jag svalkar mig med en julöl, jag älskar mörkt öl! Nu är det mat och drickinköp, matlagning, bakning, klä gran och strumpfix kvar. Sedan är det julefrid!


2012-12-15

Var på bio med syster Cecilia och bror med våra familjer och såg The Hobbit, väldigt trevligt. Filmen var bra och jag längtar redan till nästa Jul då "tvåan" kommer upp på biograferna. Käkade på Kinarestaurang före, även om vi kom dit i lite olika tid pga snökaos och trafikproblem, så blev det gott och trevligt.
 

121212

Sista gången under min livstid det blir ett liknande datum..


Det tog fyra och ett halvt år!

Innan de låg i samma säng...


I´m going on an adventure..

 
På lördag ska vi äntligen få se "The Hobbit"

Anna-dagen

Grattis alla Annor !
 
Andra advent, klart och minus 15 grader.
 
 

2012-12-06

Mängder med snö och en minusgrad. Tänk vad härligt det vore om jag haft en liten släde som passar till Rosse...
 

20 dagar kvar...


 
 
 
 
 
 
 
 

2009-11-29

Kungen!
 
 
 
 

RSS 2.0