2013-11-29

 
Biljetter bokade till den 18:e december, längtar...
 

2013-11-26

 
♥Grattis♥ ♦Jeff♦ på din 14-års dag !

Ett kapitel är slut..

 
Nu har Totto flyttat och vi hoppas han kommer trivas i sitt nya hem i Nyköping.
Tack för alla underbara år och den glädje du gett oss!
 
 
Tror bilden är från 2002/2003 
 

I söndags 17/11

 
 

Melwin 5 år!

 
Grattis Melwin 5 år !
 

7 år sedan


Sista loppet!


Final för Team Jeff & Totto

På söndag kl 11 gör Jeff & Totto sin sista start tillsammans!
Det är även final i Dalvaserien, på Täby Galopp.
Hon vann!!

Fast det visste jag ju redan... Grattis älskade Carro, fina bonusdotter <3
Zlatan

Nya portot!
2013-11-04

Flaggstången på plats!


Måste i ärlighetens namn medge att det blev fint..

November 2013

Länge sen jag skrev här...
 
Jeff tränar på med Totto så de skall kunna delta i Finalen i Dalvaserien den 17:e november. Han (Totto) har ju haft problem med ett bakknä samt en lättare inflammation i ett gaffelbandsfäste på ett framben sedan augusti och har inte tävlat sedan i somras, men nu är han pigg och sig själv igen, Så skönt! 
 
Solis har varit borta sedan i början på september... Kanske sörjer han Moa, de var ju så tajta. Mindy har vant sig vid att vara ensamhund nu.
 
Vi tittar på Carro varje torsdag då hon är en av deltagarna i "Hela Sverige Bakar" på 7an. Hon är så duktig och gör sig så bra i TV.
 
För ett par söndagar sedan var vi på trerättersmiddag hos Jossan och fick se deras fina omgjorda kök, gott och trevligt.
 
Linn pluggar på och kämpar med resorna till och från Gärdet varje dag. Svårt med att få en hyresrätt någonstans i närheten. Tycker de borde satsa mer på ungdomsboende i Sthlm för vem har råd att ta lån och köpa en lägenhet när man pluggar...
 
Todd skall flytta, han har köpt en lägnhet på Flygkårsvägen i Hägernäs. Den 6:e december lämnar han fågelboet.. Det blir tomt men jag är glad för hans skull, det blir nyttigt för honom. 
 
Vi ska göra om Linn och Todds gamla rum däruppe till ett stort som Jeff skall få. Jippi säger jag får då får jag ett alldeles eget arbetsrum på nedervåningen. Skall bli härligt.
 
Kenta har köpt en flaggstång som skall stå på berget, mycket trix och fix med det innan den ens var hemma. Men det blir nog fint.
 
Älsklingar
 

RSS 2.0