Landskamp 31/8

På lördag gör vi ett nytt försök med start för Totto i ponnygaloppen, Svergie-Norgekampen på Täby Galopp.
 
 
Startlista 31/8
 
 
 
 
 

 
 

2013-08-19

Det blev ingen start för Jeff och Totto i lördags då Totto markerade på vänster fram i traven. Igår var han "ren" igen, skönt nog. Ska ändå ha hit Kiropraktorn och lägga på nya skor så allt är på topp till Landskampen mot Norge som rids på Täby Galopp den sista augusti. 
 
Idag börjar Linn skolan igen, TV-Produktionsspecialistutbildning på Medieinstitutet inne på Gärdet, 2 år. Det var en svår utbildning att komma in på då medelåldern är 24-27 år, men hon lyckades knipa den första reservplatsen! 30 st av 300 sökande kommer in...
 
Todd har jobbat jättemycket senaste veckorna med tennisklubbens utomhus KM, är nästan aldrig ledig. Men snart börjar ju höstterminen och då blir det väl lite drägligare tider för honom. 
 
Imorgon börjar Jeff i åttan, tänk vilka stora barn jag har. Vi har haft en bra sommar men det känns alltid lite vemodigt när sommarlovet är slut.
 
Mindy och jag går/åker långa kvällspromenader för att "gå" av oss sorgen efter Moa. Igår kunde jag åka en runda som jag brukade rida förr tack vara den regnfattiga sommaren. Så härligt att kunna ta sig fram med elmoppen i brist på väl fungerande apostlahästar.
 
 
Moa, vår alldeles egna Bajenhund
 

2013-08-16

Farväl min trofasta vän och livskamrat. Vi fick ett härligt liv med dig och långt, 15 och ett halvt år! Hälsa Imse och Pennie i hundhimlen.

Älskade Moa
Windsongs Mood Indigo
1998-02-24 - 2013-08-16


Höstsäsongen drar igång

På lördag 17/8 är det äntligen höstens första ponnygalopplöp, första start kl 15. Då Jeff har växt ur sin dress kommer han rida i Linns, orange med blå romb.
 
Startlista 17/8
 
 

Sommartider!

 
 
Bad i Barken, Smedjebacken 3/8
 
 

RSS 2.0