2013-08-19

Det blev ingen start för Jeff och Totto i lördags då Totto markerade på vänster fram i traven. Igår var han "ren" igen, skönt nog. Ska ändå ha hit Kiropraktorn och lägga på nya skor så allt är på topp till Landskampen mot Norge som rids på Täby Galopp den sista augusti. 
 
Idag börjar Linn skolan igen, TV-Produktionsspecialistutbildning på Medieinstitutet inne på Gärdet, 2 år. Det var en svår utbildning att komma in på då medelåldern är 24-27 år, men hon lyckades knipa den första reservplatsen! 30 st av 300 sökande kommer in...
 
Todd har jobbat jättemycket senaste veckorna med tennisklubbens utomhus KM, är nästan aldrig ledig. Men snart börjar ju höstterminen och då blir det väl lite drägligare tider för honom. 
 
Imorgon börjar Jeff i åttan, tänk vilka stora barn jag har. Vi har haft en bra sommar men det känns alltid lite vemodigt när sommarlovet är slut.
 
Mindy och jag går/åker långa kvällspromenader för att "gå" av oss sorgen efter Moa. Igår kunde jag åka en runda som jag brukade rida förr tack vara den regnfattiga sommaren. Så härligt att kunna ta sig fram med elmoppen i brist på väl fungerande apostlahästar.
 
 
Moa, vår alldeles egna Bajenhund
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0