Aha !

- Det är därför jag och Kenta sköter tvättandet här hemma...


Äntligen !

Har fått en ny Iphone (samma nummer) och den verkar funka också !Felicia 16 år !

Grattis min lilla Niece
hoppas du får en kanondag !

SM 2011

Så här glad blir man över att bli silvermedaljör !


Världens bästa Kung !
Julafton om tre månader..

Är fortfarande utan mobiltelefon.

Vaknade med en varing om migrän på G.. fast det är sol !?

Igår var det Ragnaträning för Jeff och Totto (hoppning) mycket läskiga hinder tyckte Totto, både vattenmattor och mur. Imorgon är det ju SM på Täby Galopp, löpen börjar kl 14.00, det skall bli spännande.

Jeff och Rosse ska vara med i globen även i år, men det är sista gången för familjen Åkesson, kommer kännas konstigt då vi varit med sedan år 2000 med uppehåll på två år då Jeff skulle "växa i rocken".

Har äntligen fått en operationstid för mitt knä, det blir i mitten av oktober. Få se hur rörlig jag blir efter den.. Ska skicka in min elmoppe på service i god tid före så jag har den tillbaka då, tror att hjullagret fram håller på att skära ihop.

Igår hände något roligt, Linn fick ett heltidsjobb med start 1:a november. Äntligen, hon har ju haft det kämpigt med flera månader utan slantar. Grattis Liten !

I dag har dom lovat sol och lite varmare, hoppas det fortsätter lika bra som det börjat !

Nöten på besök 21/9

Melwin på väg mot fårhagen
"Frank"
Lycka !

Ingen mobiltelefon !

Hejsan!

Jag kommer vara utan mobiltelefon ett par veckor :( då det är något fabriksfel på min nya Ipone, suck ! Jag nås enklast på hemtelefon, mail eller facebook. Får se om jag lyckas skaka liv i någon av våra gamla mobiler men då blir det isåfall ett tillfälligt nr.


Förstod väl att det skulle bli nåt skit eftersom jag varit anti Iphone så länge...Lördag 17/9

Imorgon är det terrängtävling på Stall Lilla Rörby, Jeff skall starta båda pållarna. Klockan 12.00 börjar tillställningen och det brukar finnas en trevlig cafeteria, det är även hästpryleloppis under tävlingarna ifall man vill sälja eller köpa något begagnat.


Igår jobbade jag hos Nettan hela dagen och när jag var klar kom Jeff med Rosse till ridbanan där de tränade lite hoppning, Kungen var hur fin som helst !


Idag har jag klippt Rosse (igen) på tre veckor hade han satt världens ragg. Jeff tränade Totto på campen i eftermiddags. Och nu kom Linn och Kenta hem med mat så nu skall jag kocka.En plats i solen

Findus myser på studsmattanSM, nästa söndag 25/9

Klicka för startlistan !


SM 2011-09-25

Jeff & Grim II på SM 2009Nytt från Coldplay


"Ny" dator

Jag har fått en av Staffans gamla Mac mini, som han hjälpte mig installera igår. Håller på att försöka få över allt från min gamla dator "hit" samtidigt som jag lär mig hur macen funkar. Hur kommer man te x enklast till sin startsida utan att öppna upp fyrtioelva fönster???

Mycket regn idag, på förmiddagen var jag över till Skånsta och tittade på Jane som tävlade Skol-DM i hästhoppning. Om det skulle finnas skol DM i ponnygalopp så skulle Karbyskolan ligga väldigt bra till, då det är så många av skolans elever som rider ponnygalopp.

I lördags firade vi Todd 18 år, det blev lyckat tycker jag, vi hade en fantastisk tur med vädret, strålande sol och vindstilla på eftermiddagen. Den enda av oss fem i familjen som kan fira födelsedagen utomhus!

Ikväll skall jag på möte i Jeff´s ridklubb. Får fräsa ut ordentligt innan, då jag råkat ut för en jobbig förkylning.

Somewhere over the rainbow...Way up high,
There's a land that I heard of
Once in a lullaby.

Somewhere over the rainbow
Skies are blue,
And the dreams that you dare to dream
Really do come true.

Someday I'll wish upon a star
And wake up where the clouds are far
Behind me.
Where troubles melt like lemon drops
Away above the chimney tops
That's where you'll find me.

Somewhere over the rainbow
Bluebirds fly.
Birds fly over the rainbow.
Why then, oh why can't I?

If happy little bluebirds fly
Beyond the rainbow
Why, oh why can't I?


Fotat med min Iphone på väg till stallet ikväll !


Curlingmamman ?

Hur blev jag en sån ? Helt förtappad efter tre barn, eller...


ASRP

Avelsföreningen Svensk RidponnyKlicka på loggan !


2011-09-07

Idag är det tre år sedan vi hämtade hem Mindy!


♥ TODD 18 ÅR ! ♥

Grattis Todd på din myndighetsdag.Vi älskar dig !


Dalva poäng 5/9

Ställningen i Dalva De Oliveira Ponnyserie:

Klicka här för att komma till poänglistan
Foton 4/9


Kungen blev 5:a idag !


Joggar förbi veterinären


Fin ny brodyr på jockeybrallorna
Tack till: LarMag AB


- Och det är..


.. hårt i mål !


Femte segern i Dalvaserien
och därmed full pott inför
Finalen den 16:e oktober !


@ Kent Åkesson


Filmtime 4/9

Lilla Ross ManToo Bright Too


Höstmorgon 2/9

Vaknade 6 och gick då upp för att fodra två små hungriga pållar. Kanske man får lite ordning nu när sommarlovet är slut och man han är hänvisad till att ställa klockradion, har varit lite kämpigt i början, men nu börjar kroppen ställa in sig på "rätt" tider igen.

Hade världens bästa Danne här i veckan som hjälpte Rosse med hans "låsningar" i bog och bäcken. På söndag är det galopptävling på Täby i Dalvaserien. Jeff & Kungen startar i lopp 1, kl 13.00, och sedan är det Totto i lopp 4. Den dagen är vi (Täby Galopps Ponnyklubb) även medarrangörer på Täby Ryttarcenters tävling i hoppallsvenskan Div II för ponny, så jag skall vara domarsekreterare i den första klassen som startar 8.00. Linn har lovat hjälpa Jeff med hästarna så möter jag upp på Täby Galopp.

Nästa vecka fyller ju Todd 18 år ! Tänk vilka stora barn jag har. Ingen önskelista har vi sett till.. Så fantasin får flöda fritt. (eller hur) Todds klass har börjat planera för studenten, så nu börjar det om igen. Studentskiva 29:e mars 2012 och Studentutsläppet är den 1:a juni 2012. Men först två kämpiga terminer med mycket plugg !

Idag skall jag på fotvård, annars är jag ledig så det blir lite städning och småplock här hemma, lite papper som skall fyllas i till F-kassan, sedan planering av någon bra middag att ha till fotbollsmatchen på TV ikväll (EM-kval Ungern/Sverige) kanske Tacos eller kycklingwraps..

Väntar ju på en tid för titthålsoperation i mitt vänsterknä, var på DS i tisdags och träffade en bra läkare. Blir ju lite annorlunda  än normalt då jag har FSHD´n. Hon lät positiv om en tid rätt så snart. Går på en medicinering nu för att slippa ha ont i knät. Korsbandsskadan skall jag inte operera utan "bara" menisken, skall få ett knästöd också så knät inte är så instablit som det är nu.

Nu är det frukostdags !

RSS 2.0