The weekend is close

Mötet igår om FSHD var bra, fick utbyta lite erfarenheter med de andra i gruppen, en sjukgymnast och arbetsterapeut berättade också lite om rörlighetsträning och hjälpmedel.

I Todds tennisdubbel spelade de bra men lite ojämnt, det var som väntat förlust. Jeff lekte med en kompis och hade "vilodag" från hästarna.

Lagade en god matpaj igår med vad kyl och frys förmådde, det blev bacon och lök med gorgonzola och cambonzola, botten av grahamsmjöl, den blev jättelyckad och god.

Idag kommer Jane och rider med Linn och Jeff, så alla hästarna får motion samtidigt. Imorgon ska Jeff in med Rosse till Täby för att vara med i ett kvallopp för träningens skull, Rosse har ju bara varit på Täby en gång så vi tänkte det var bra att han får komma in en gång till innan tävlingen nästa lördag den 12/4.

På söndag skall Ture kvala (det är ju nytt för iår att alla måste kvala innan start), det blir på Angarns stora bana. Sedan är han också klar för start i ponnygalopp när tillfället dyker upp. Jeff kommer ju starta Rosse i första hand för att testa honom i vår. Linn är med på Angarn med Britta för att träna.

Sedan är det städdag på Näsbypark tennisklubbs uteanläggning på lördag, då blir det Todd och Kenta som får deltaga där.

Läs vad Näsbypark skrivit om deltagandet i JSM

http://www.nptk.com/newsPage.php?page=311


Ha nu en trevlig helg!


Kommentarer
Postat av: Lina

Hej!
Håller alla tummar och tår att både kval och tävling går bra! Du måste berätta hur det går!
Önskar er en skön helg!

2008-04-04 @ 13:26:26
URL: http://linahallberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0