Förkyld

Kände någonting i går när jag gick och lade mig och mycket riktigt, är snorig idag. Får väl sluta med mina kvällsdopp i den kalla poolen, tyvärr. Det är ju så härligt, att dyka i och sedan krypa ner i sängen med täcke och kolla på TV eller läsa innan man somnar.

Linn fick skjutsa Jeff till ridlägret idag, för jag är ju på jobbet, men hon skulle ändå dit och hålla teorilektioner. Åker väl och kollar på träningen på lilla banan efter jobbet. Hoppas de slipper skyfall idag.

Todd kom hem lyckligt och väl igår och ligger väl och sover än kan jag tro. Kenta är "byggarebob" idag och målar i trappan hos mina föräldrar.


Kommentarer
Postat av: Lina

Förkylningar är otrevliga "vänner", alldeles för närgångna och burdusa. De bjuder in sej på helpension och stannar alldeles för länge. De drar all energi ur en och håller en vaken på nätterna. Blä för dem!

2008-08-12 @ 12:26:40
URL: http://linahallberg.blogg.se/
Postat av: Nettan

Håller med föregående talare... inte betalar de för sig heller!

Krya på dig!



Kram SIL

2008-08-12 @ 14:11:36
URL: http://abvl.blogg.se/
Postat av: Lina

Och en sak till! De har en läskig förmåga att föröka sej till övriga i familjen, otäcka små utomjordingar som tar över våra kroppar, styr dem och får oss att hosta och nysa, får halsarna att göra ont och rösten att bli hes...

2008-08-12 @ 18:00:52
URL: http://linahallberg.blogg.se/
Postat av: Nettan

Nu har jag uppdaterat, lovar att sköta mig bättre... ;-)



Kram

2008-08-12 @ 19:02:19
URL: http://abvl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0