Måndag 29/12

Skulle jobbat idag men "arbetsgivarna" var förkylda, stackarna, och tyckte det var onödigt att jag kom dit och blev smittad. Då får det bli Täby Centrum och byte av diverse julklappar. Blir väl inte förrän framåt eftermiddagen kan jag tänka eftersom vi kollade på Sagan om de två tornen som gick på trean igår och inte slutade förrän framåt ett tiden. En av de jobbiga delarna med jullov, uppe sent, sova till långt fram på dagen...

Mindy blev halt på vänster bak igår när vi var ute på promenad, hon hoppade över ett dike och när hon sedan kom tillbaka igen satt hon bara och såg ömklig ut. Hittar ingenting, sticka eller så men hon är lite, lite varm. Det är inget jätteallvarligt men hon får ta det lite lugnt ett tag, var redan lite bättre i morse.

Kenta och Jeff var iväg till tennishallen igår för att träna lite, Jeff tycker att det är så kul. Och duktig också om man tänker på hur lite han tränat. Nu funderar Jeff på att köpa ett nytt racket för en del av sina julklappspengar. Nu är Rosses vila snart slut (redan) på fredag skall Jeff börja rida igen, då har Kungen vilat en hel månad. Tänk vad fort tiden går ! På måndag den 5/1 klockan 19.00 sänder SVT2 ett sammandrag från Globen där troligen Jeffs intervju kommer med.

Nu vill nog hästarna komma ut efter sin något sena frukost...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0