Dymmelonsdag

Idag är det grått och fuktigt utanför fönstret och ännu så länge nollgradigt.

Efter jobbet idag, skall jag åka och handla lite, bl a kraftfoder till hästarna så man inte står där utan nu när det är långhelg på gång, skulle behöva en ny tunnare stalljacka också. Vi har lite extra koll på Mindy nu när hon löper och hon accepterar bra att kopplas i långlina på tomten, man vet ju aldrig riktig vad de kan hitta på. När Moa var yngre fick hon för sig att rymma ett par gånger till ställen hon visste där det fanns hanhundar..

Igår körde jag fast med elmoppen så Kenta fick hjälpa mig att lyfta loss den ur geggan, får nog hålla mig på vägarna tills det torkat upp ordentligt. Den fick sig ialla fall en välbehövlig tvätt efteråt. Diskade även ur hästbadkaret (som de dricker ur) efter vinterns "vila" och fyllde upp det. Lite tvätt, disk och matlagning som vanligt.

Har kollat upp Hagbytippen och de har öppet hela påskhelgen så då kan vi ju packa hästsläpet med skräp och bli av med lite hemmifrån. Skall sätta barnen att hjälpa till med det..

Ha en bra dag!


Kommentarer
Postat av: Eva & Myran

Ja, det är inte klokt vad man helt plötsligt måste planera för en massa dagar, trots att nästan alla affärer numera har öppet precis som vanligt.

Önskar er alla en riktigt skön påskhelg med allt som hör till!



Hälsningar från

Eva



2009-04-08 @ 08:55:19
URL: http://www.myrancardigan.se
Postat av: Marie

Barnarbete menar du...

vi hade en sån städa tomten dag i helgen, fy så mycket hundbajs det låg och drällde. Ändå går vi alltid iväg på efter morgonmålet och alla bajsar på promenaden men de hinner tydligen med att bajsa betydligt mer hemma oxå. Det som göms i snö...

Vi eldade och slängde massor. Även vi bedrev barnarbete. Dom passade oxå på att städa garderoberna... Ha en härlig påsk och det är nog rätt att hålla den stora damen kopplad en period, det är inte bara hanhundar som vill para sig...

2009-04-08 @ 16:50:15
URL: http://www.kennelceciklas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0