Skottdagen

Fick ett nytt vin av Kenta i födelsedagspresent, supergott !

Hoppträning 2012-02-27


2012-02-26


Mindy på promenad


2012-02-24

Blev överraskad med tahimiddag och bio av Cecilia som en födelsedagspresent, jättetrevligt och en väldigt bra film! War Horse, den hade för övrigt Sverigepremiär. Vi var på Skandiabiografen, Stockholms absolut vackraste, den har min morfar varit med och dekorerat med reliefer när den byggdes. Det var Cecilia, Staffan, jag och våra döttrar som gick, Tack för en trevlig kväll!




Moa 14 år !

Windsong´s Mood Indigo
still going strong !

2012-02-22

Tröttmössa !



Galoppkurs 18/2

Totto & Jeff på Angarnscampen

Foto: Kenta

På tur 17/2

Linn har börjat köra Rosse ett par dagar i veckan

2012-02-16

Grattis Bror !


Min älskade häst Houri´...

(30 år sedan i sommar som jag köpte henne)



Födelsedag igår

Hade en jättebra födelsedag i går. Vaknade av skönsång och fick sedan hembakad tårta, blommor och paket. Sedan bar det av till jobbet hos Pappa där det blev en till frukost med blommor, paket och vaniljhjärtan. Efter lite jobb åkte vi till Arninge för att äta lunch, det blev filé oscar för min del, en jätteportion så ordentligt mätt blev man. Sedan tillbaka till Kyrkbyn för att hämta Mindy som var och lekte med Sally. När jag var hemma igen plingade Farfar på dörren så det blev fika med tårta, precis när han gått kom Mor och Far och var fikasugna. Linn lagade en härlig pasta med sallad till middag, jag hade bestämt att jag bara skulle äta räkor men dom hade inte riktigt tinat så det blev pasta för mig med. En liten stund efter middagen kom bror med familj på ett spontanbesök (varför gör man sånt så sällan) med fika (gissa om min mage var mer fyrkantig än vanligt vid det här laget). Nu kunde jag dock inte dricka mer kaffe så det blev teatime. Vid tiotiden blev det ett härligt bad med badsalt som jag fått i present, därefter hade jag tänkt krypa til kojs och läsa en av mina födelsedagsböcker... men räkorna! Skalade ett halvkilo och gjorde två härliga mackor...

Idag blir det till att fasta...


Tack för all Uppvaktning och Gratulationer !

Sankt Valentines Day


2012-02-12

Skridskotime på Garnsviken !



Till våra nära och kära

Boka in Fredagen den 1:a juni, för då tar Todd STUDENTEN !!



Medryttare sökes

Lilla Ross Man behöver en medryttare som kommer rider några dagar i veckan. Han är en pigg, rolig, snäll allroundshettis med mycket energi. Man får gärna rida lektioner och tävla om man vill. Vet du någon som kan vara intresserad så tipsa gärna. Jeff har haft så otroligt mycket skoj med Rosse.



Jobbigt läge

Har börjat vakna vid kl fyra till fem på nätterna/morgnarna och kan inte somna om. Lägger lite Wordfeud, kollar på Facebook och läser. Om och när jag somnar om är det alltid precis innan klockan ringer och jag måste gå upp...
Kroppen skärp dig! Det är inte sommartid ännu...


Mannen med järnhanden

Såå jävla bra !

 


Minnesluckan


Liten Jeff, Ture och jag 2007

Fredagsmys


På promenad 3/2-12

2012-02-03

Fredag och -15 grader.
Denna helg blir det mycket tid med Täby Galopps Ponnyklubb. Frukost med styrelsen på Såsta imorgon, galoppkurs för Jeff och Totto på lördag eftermiddag. Årsmöte med semla på söndag.



Minnesluckan

Idag för fyra år sedan var Rosse på Täby Galopp för första gången !


2008-02-02

2012-02-01

Min Riksgaloppör !



RSS 2.0