"Tor" har tagit vår modem !

Igår var det ett fasligt väder just över vårt hus, Åskan slog ner och slog ut modemet. På morgonen idag innan jobbet (där jag är nu) var jag förbi på Elverket i Vallentuna och böt ut det mot ett nytt fint med trådlösfunktionen direkt i modemet. Hoppas vi slipper fler åskväder som tar just vårt modem i sommar. Man blir ju alldeles lamslagen när inte internet funkar därhemma. Tänk när jag var yngre, då "slapp" man internet och mobiler och det gick ju bra det med. Men jag måste ju erkänna att det är två utmärkta uppfinningar.

Klockan tre inatt vaknade jag, snacka om inbyggd väckarklocka ! Linn och hennes kompis skulle nämligen skjutsas till Skansen för att köa i "tid" till Allsången i kväll... Det är E.M.D. som ska uppträda där och de ligger just nu överst på Linns idollista. Så kolla på TV ikväll vid ståläktaren om Ni inte kan få se en skymt av Linn. Jag kom hem vid halv fem och fick ett par till timmars sömn innan det var dags för att göra iordning sig för jobbet.

Igår var det galopplektion för Jeff och Ross, bilder finns på Nettans Blogg.  Idag ska de ha en ny lektion kl 14.00. Och imorgon blir det hopplektion. Rosse är rund och go om magen, men han har det ju så underbart i hagen med alla andra shettisar och lektionshästar. Märkte ju när vi åkte till Malmö, att magen försvinner till stor del när man kommer bort från gräset ett tag, det är ju mest vätska. Vi jobbar på den till tävlingarna i augusti. På fredag blir det en liten clearround hoppning i Edsbro. Jeff och Ross första "riktiga" hopptävling.

Todd tränade två timmar tennis igår med en klubbkamrat och det funkade bra trots att förkylningen inte riktigt gett med sig ännu. De ska "köra" två timmar idag med. Nästa tävling som Todd är anmäld till är Norrtälje Spelen 11-16 juli. Sedan bär det av till Karlskrona på tävlingsläger den 18:e juli.



Kommentarer
Postat av: Nettan

Haha vi såg Linn massor av gånger, såg ut som om hon hade kul!



Tack för fikat och sällskap idag. Har postat bilder nu.



Kram SIL

2008-07-01 @ 23:17:28
URL: http://abvl.blogg.se/
Postat av: Mamma

Vi såg också Linn, hon stod främst vid staketet med solbrillor och långt hår, men något plakat såg vi inte. Hon hade säkert roligt.

Puss och kram

2008-07-01 @ 23:47:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0