Det är så bra med syskon !

Kallt och ösregn, Rosse ville inte komma in från hagen, panik, klockan tickar, sälvklart hade vi gått ut för sent idag. Jeff fångar Ture och tar in honom springer sedan tillbaka ut i regnet på ängen och får då tag på Rosse, en kvart kvar till lektionen börjar... Tur han hade täcke idag, på med sadel och träns. Förmanar "trava hela vägen där det går". Stackars unge, dyblöt med vinteroverall som han har sprungit omkring i som en galning, alldeles svettig också. Lyckas ändå bara bli fem minuter sen till lektionen, bra jobbat. Det var ju nämligen hoppning idag och det ville vi ju inte missa. Lektionen gick strålande och när de skulle avsluta med bana klarade Jeff och Ross det galant utan felridningar mm. Bådar ju gott inför den kommande klubbhoppningen.

Staffan fick lasta in spån i bilen åt mig.

Kenta stackarn, står i ösregnet och säljer korv, kaffe och kakor för Jeffs fotboll ikväll. Jeff var så blöt och kall så det var ingen idé att skjutsa dit honom han skulle ju ändå inte spela matchen idag.

Cecilia ringde och berättade om undersökningen av N´s knä. Kram till dig N !
Föreslog då att vi skulle skicka en bild till henne på klänningen Linn vill ha. Efter lite msn:ande med olika mått och vinklar blev det bestämt att vi skall åka till "Världens bästa tygaffär" i Sumpan på lördag morgon. Cilia sydde ju nämligen min brudklänning för 16 år sedan, och den blev såå fin! Hoppas vi kan låna mammas eller Nettans symaskin bara.


Några bilder på min fina brudklänning !







Tänka sig, det är ju som igår.

 Och nu ska det lilla grynet
som låg i min magen då gå på bal !

Kommentarer
Postat av: Nettan

Du får så gärna låna symaskinen, det vet du. Toppenfin klänning, synda att man inte fick se det i verkligheten. Din make ser väldigt kär ut ;-)



Kram SIL

2008-05-14 @ 21:43:10
URL: http://abvl.blogg.se/
Postat av: Lina

Så vacker brud du var! Och med Linn i magen. Tänk vad tiden går...

Så kul att det gick bra för Jeff & Ross på ridlektionen. Vilken tuff kille Jeff är!!!

2008-05-14 @ 22:19:21
URL: http://linahallberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0