19/12

- 12 grader och snö. Tidig hundpromenad idag (kl 06:00) inga bilar ute pga helg så vi kunde ta en väg som vi sällan tar annars. Väldigt spännande tyckte Mindy och Findus (kattmamman).

Så var då äntligen jullovet här!

Igår var det avslutning för Jeff och Todd, Linn hade ju sin i torsdags. Vi var med och fixade avslutningsfika till Jeff´s klass, det var en underlig tid, klockan 12, men det kom många föräldrar ändå. Vi tog på oss lätta uppgifter denna gång såsom saft och pepparkakor...

Mindy är lite dålig i magen, vet inte om det är snön, hon tycker det är så härligt med den. Avmaskade henne för säkerhets skull och kör lite diet.

Igår kläddes det gran här, den är inte världens finaste men den är oss kär för det är toppen av vår gran som fällts på tomten, den var så liten och lagom när vi flyttade in men på tjugo år händer det mycket...

Köpte lite halm igår till Musse, lite att "pilla" med nu när det är snö och kallt, mest för sysselsättningens skull. Det blev även lite kornkross att öka ut kraftfodret med då sommarhullet försvunnit. Linn skall börja rida nu idagarna, det kommer han gilla, han har tyckt det varit rätt tråkigt under vilan. Det är bra. Rosse längtar också efter igångsättningen som för hans del börjar på måndag. Kanske det kan bli lite tolkning nu om snön får ligga kvar.

I Aftonbladets TV-bilaga är en söt bild på bl a Linn och Forsa Petter från deras storhetsdagar i Globen (reklam för TV-sändningar på juldagen).

Idag har Todd jour på tennisklubben och imorgon är det match i Uppsala. Jeff skall hem till en kompis på eftermiddagen och sova över. Vi andra skall julstöka lite, småfåglarna längtar efter sitt fågelbord som skall hängas upp utanför köksfönstret.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0