Tisdag 9/6

Lite regn idag.

Igår var det en lugn dag efter helgen som varit, småplock, disk och lite tillbakaställande av möbler mm. På kvällen åkte Jeff, Ross och jag till Täby Galopp för en sista genomkörare innan Grand National, Strömsholm på söndag. Hoppas det blir bra väder då så man kan ta med STORA picknickorgen. På vägen hem från Täby stannade vi i Arninge för att inhandla matsäck som Jeff skulle ha med sig idag. Det blev ett stopp på Ridskolan också för att köpa hö. Ingen beteshage denna vecka för shettisarna.

Idag har Linn sin skolavslutning och hon har ju fått strålande betyg, duktiga dotter. Det blir jordgubbstårta för att fira när hon kommer hem. Har valsat runt med dammsugaren till katternas förskräckelse, de verkligen hatar den maskinen... (inte min favorit heller)  Hoppas vädret lättar upp lite annars får det bli fika i uterummet.

Blev inspirerad när jag läste Myrans dagbok, hon har ju fått så fina priser, ska nog kolla efter någon lämplig utställning för Mindy i sommar, nu när allt börjar lugna ner sig lite med aktiviteter. Några förslag?

Nu jamar en av katterna, ska kolla vad han vill.


Jeff & "Kungen"
vid Strömsholms Slott 2008

Kommentarer
Postat av: Myran & Matte

Varför inte prova utställningen i Ransäter 26 juli. Skall göra det själv för första gången i år, mycket beroende på att alla säger att det är så vackert där.

2009-06-10 @ 13:22:46
Postat av: Myran & Matte

Varför inte prova utställningen i Ransäter 26/7?

Skall själv åka dit för första gången bara för att alla säger att det är så fint och vackert där. Hoppas vi ses!

2009-06-10 @ 13:27:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0