Torsdagen 25/6

Dagen började med fodring och utsläpp av hästar, Linn gjorde mig sällskap. Sedan kom Carro med Melwin som skulle tillbringa dagen med oss då Carro var upptagen med annat. Felicia hade sovit hos Linn över natten så Melwin fick många frivilliga "lektanter". Gjorde Carbonara till lunch enligt Linns goda recept. Svägerska med syster och barn kom på badbesök efter lunch. Petter fick sin födelsedagstårta och Lilla Ross Man ställde upp på ponnyridning i värmen. Mycket sol och bad i poolen denna dag. På eftermiddagen när alla började åka hem och Kenta och Jeff stack på fotbollsträning tog Linn in Musse för pyssel och träning.


Melwin kollar in läget i poolen

27 grader var lite kallt tyckte Melwin men roligt!

Todd spelade äntligen sina första matcher i Båstad. I singeln vann han glädjande nog mot en kille han nyligen fått spö av i inne SM, 6-3, 6-3 blev resultatet, efter en match mitt på dagen i 30 graders värme och sol. I dubbeln fick dom snöpligt se sig besegrade efter ett supertiebreak på 8-10. Klockan 8.00 idag (26/6) spelar Todd nästa match i singeln.

På kvällen var vi bjudna på middag hos "Pip-Larssons", det blev en jättegod helgrillad kotlettrad utan ben med pommes, bernais, chevregratinerade rödbetor och en härlig sallad, gott att dricka och trevligt sällskap. Kortspelet Plump med allt som hör därtill när tävlingsmänniskan Kenta är med.
Tack för en trevlig kväll !


Musse på väg ut på promenad med Linn i tjusiga färger.
Inga på problem vare sig med sadel eller träns.


Kommentarer
Postat av: Marie

Jösses, han är faktiskt lite lik vår Swempa- allra helst påklädd. Låter som ni haft en härlig dag. kram

2009-06-26 @ 17:26:57
URL: http://www.kennelceciklas.se
Postat av: Nettan

Tack för en härlig dag och kväll!



Kram Silen som är röd av Solen

2009-06-26 @ 23:22:59
URL: http://abvl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0