2009-05-29

Sol idag !

Gick upp halv sju för att fodra och ta morgonpromenaden som nu har utökats till fyra följeslagare, Moa, Mindy, Findus och Solis. De är så söta katterna när de följer med. Solis har haft lite svårt för att följa med hela rundan och blivit kvar ett par gånger så när jag tar kvällspromenaden sitter han kvar på ungefär samma ställe där han lämnade oss turen innan, men då hänger han med hem. Men i morse klarade han det nästan lika galant som Findus. Basse går inte gärna utanför tomtgränsen men möter oss glatt när vi kommer hem igen.

Jeff gick upp själv imorse, han skall nämligen med en kompis hem direkt efter skolan och sova över, så han skulle packa på morgonen. Todd har sin bal ikväll vid Nova i Vallentuna. Sedan är det ju match för honom i morgon 9.30 i Åkersberga. Sedan är det direkt ut till Munsö efter den för Melwins Namngivningscermoni.

Skall leta upp lite urvuxna hästkläder och skor, för på söndag är det KM i hoppning på Ridskolan för Jeff, och där brukar vi ha lite försäljning av begagnat. Det blir en heldag där, samling klockan nio och Nettan och jag skall sköta tidtagningen, snälla Linn följer med och är hoppcoach för Jeff och Jane.

Kommentarer
Postat av: Nettan

Ska bli kul på söndag. En kylväska full med dricka ska packas, jag ska frysa in blandad saft i petflaskor 1/3 fulla och sen fylla på med blandad saft när vi ska ha dem, då funkar de som kylklabbar och saften håller sig kall länge:-) Visst é jag smart;-)

Ha så trevligt i mogon och hälsa alla.



Kram SILEN

2009-05-29 @ 10:25:42
URL: http://abvl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0