2012-04-22

Gråmulet och några plusgrader.

Bara för det så kom Olga igår, hon gick där och trippade bredvid poolen med maken sittandes i ett träd bredvid. Och i morse på hundpromenaden så såg jag mina första vitsippor, så det är nog vår nu... Är så trött på det gråa vädret och fukten. Igår så visade sig solen lite ialla fall när Jeff var på galoppkurs med Totto.

Todd åkte till Kroatien igår med tennisklubben och blir borta en vecka. Lyllo honom! Linn är har varit hemma ett par dagar men åker upp till Strömsund ikväll igen, denna gång en kortare vända, kommer hem igen på onsdag. Det känns konstigt att bara göra middag till en familj på tre..

Idag händer inte så mycket, Rosses lilla söndagsryttare kommer och pysslar och rider en liten vända, men mamma är rätt "självgående" nu och vet rutinerna så det blir mest att man går ut och säger hej. Får väl ändå köra honom en vända sedan med elmoppen så han får springa av sig lite för imorgon ska han få vara med på hoppträningen igen.

Imorgon är det en del på schemat, möte i Jeffs skola på morgonen, fotvård vid lunch, hoppträning halv sex och styrelsemöte halv sju. Ska försöka städa också för det behövs verkligen och det har jag nog ingen lust med idag...


Här kan man läsa om Todd på tennisklubben, han startar ju sin anställning där direkt efter studenten !

Näsbyparks Tennisklubb

(klicka på länken)

Kommentarer
Postat av: Nettan

Olgas syster med man var ock spatserade på vår gräsmatta idag i solen :-)

2012-04-24 @ 20:10:21
URL: http://abvl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0