Skandinaviska Mästare 2012 !

Vi startade hemifrån kl 04.00 på lördagsmorgonen för att bege oss till Övrevoll i Oslo. Regnade rätt mycket hela lördagen. Vi kom fram vid lunchtid då Totto fick sig en promenad och installerades i en stor box med ett berg av spån i. Ponnyn matades och vattnades innan vi begav till hotellet för att checka in. Det var tur jag installerat Norge på min GPS för det är sannerligen inte lätt att köra i Oslo även om man har den... Fick ett stort fint rum med fyra sängar, då Jane följde med oss på resan, till ett hyggligt pris. Tillbaka till galoppbanan för att promenera mer med ponnyn och gå på en gemensam grillkväll som Norges Amatörryttarklubb arrangerat så fint.
På söndagen var det tävlingsdags i stekande sol och 28 grader. Lite gemensamma aktiviteter som att gå banan och informeras om dagen innan tävlngarna började. Jeff och Totto var de enda av de svenska ekipagen som segrade. Norrmännen har verkligen "spottat" upp sig inom ponnygaloppen. detta var första gången de lyckades vinna totalt sedan 2004 då vi började med de Skandinaviska Mästerskapen.
 
Ett stort tack till bästa hästskötaren Jane, som fixade så bra med Totto !
 
Vi är så glada och stolta för vår lilla ponny, detta var första gången som han lyckades knipa ett mästerskap på de elva säsonger han har tävlat i ponnygalopp. Bra ridet Jeff !
 
Manuel Santos var prisutdelare
 
I ledvolten
 
Piggybank & Totto i upploppsstrid
 
Jeff & Too Bright Too snart i mål
 
Det Svenska Teamet
 
Segertäcken
 
Peppning, go Sweden go
 
Glada och nöjda segrare

Kommentarer
Postat av: Nettan

Bästa Teamet! Grattis Jeff och Totto, det gjorde ni bra!

2012-08-20 @ 13:17:49
URL: http://abvl.blogg.se
Postat av: Maggan

Vilket Team! GRATTIS!

2012-08-20 @ 14:18:11
Postat av: Lina

Djupt imponerad...alla gratulationer till Jeff & Totto!

2012-08-21 @ 21:03:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0